reklama
Hej dziewczyny, chwilę już Was podczytuję. Jestem obecnie w 34tc i mam miękką szyjkę która się skraca, w czwartek miałam 3cm. Ostatnio bardzo nasiliły mi się twardnienia. Czy Wy przy skracających się szyjkach miałyście twardnienia i jakieś bóle brzucha?
Katarynek83
Zaangażowana w BB
Może poprostu gazy nagromadzone masz. Spróbuj espumisan może coś pomoże. Ja często mam taki wzdety brzuch i do tego ból żołądka właśnie ale jak trochę tzw. „pogazuje „Twardnienia? A to coś innego niż skurcze i twardnienia w dole brzucha które mialam do tej pory ? Ciezko to opisać ale czuje jakbym mi ktoś włożył balon do brzucha i rozpychał, wcześniej tak nie miałam;/
![Smiling face with smiling eyes :blush: 😊](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f60a.png)
Nospa mi pomogła ale nie chce jej brać sama ;/ a wypróżnienie nie pomaga właśnie a to dokładnie takie uczucie jakbym była pełna ;/ zastanawiam się właśnie czy to nie po covidzie jakies powikłanie;/ I czuje ruchy małego ale słabiej bo ten brzuch taki wzdęty;(Kurcze nie pomogę bo nie miałam takiego uczucia. Nospa nie pomaga? Albo wypróżnianie?
Może poprostu gazy nagromadzone masz. Spróbuj espumisan może coś pomoże. Ja często mam taki wzdety brzuch i do tego ból żołądka właśnie ale jak trochę tzw. „pogazuje „
W takim razie muszę męża wysłać do apteki bo nie mam espumisanu . Ale najdziwniejsze ze jak chodzę to to uczucie znika a jak siedzę lub leze to się pojawia i właśnie ból żołądka łapał mnie w nocy nie w dzień;/Może poprostu gazy nagromadzone masz. Spróbuj espumisan może coś pomoże. Ja często mam taki wzdety brzuch i do tego ból żołądka właśnie ale jak trochę tzw. „pogazuje „to przechodzi
Ja też mam podobne odczucia, wydaje mi się ze to właśnie wzdęcia, gazy.Nospa mi pomogła ale nie chce jej brać sama ;/ a wypróżnienie nie pomaga właśnie a to dokładnie takie uczucie jakbym była pełna ;/ zastanawiam się właśnie czy to nie po covidzie jakies powikłanie;/ I czuje ruchy małego ale słabiej bo ten brzuch taki wzdęty;(
Katarynek83
Zaangażowana w BB
Mnie wieczorami i cały brzuch obolały mam przy tym , każdy ruch mnie boli . Wczoraj taki miałam brzuch i skurcze żołądka a dzisiaj trochę lepiej jest choć i tak czuje się taka pełnaW takim razie muszę męża wysłać do apteki bo nie mam espumisanu . Ale najdziwniejsze ze jak chodzę to to uczucie znika a jak siedzę lub leze to się pojawia i właśnie ból żołądka łapał mnie w nocy nie w dzień;/
Katarynek83
Zaangażowana w BB
Ja mam twardnienia od 21 tc i założony szew , a obecnie 37 + 4 tc i nadal twardnienia . Od założenia szwu szyjka skróciła mi się 5 mmHej dziewczyny, chwilę już Was podczytuję. Jestem obecnie w 34tc i mam miękką szyjkę która się skraca, w czwartek miałam 3cm. Ostatnio bardzo nasiliły mi się twardnienia. Czy Wy przy skracających się szyjkach miałyście twardnienia i jakieś bóle brzucha?
W takim razie czekam do wizyty chyba że zrobi się to nie do zniesienia to będę dzwoniła do lekarza. Uspokoiłaś mnie trochęMnie wieczorami i cały brzuch obolały mam przy tym , każdy ruch mnie boli . Wczoraj taki miałam brzuch i skurcze żołądka a dzisiaj trochę lepiej jest choć i tak czuje się taka pełna
![Slightly smiling face :slight_smile: 🙂](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f642.png)
![Face blowing a kiss :kissing_heart: 😘](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f618.png)
reklama
Zzzzzz
Fanka BB :)
To naprawdę bardzo dobry wynik jak na 34 TCHej dziewczyny, chwilę już Was podczytuję. Jestem obecnie w 34tc i mam miękką szyjkę która się skraca, w czwartek miałam 3cm. Ostatnio bardzo nasiliły mi się twardnienia. Czy Wy przy skracających się szyjkach miałyście twardnienia i jakieś bóle brzucha?
Podziel się: