reklama
Naysan
Fanka BB :)
Może kup sobie wkładkę testującą na wszelki wypadek? Tak tylko dla własnego komfortu psychicznego, bo to na pewno nie wody. Ja też miałam totalne ilości wodnistej wydzieliny i 2 razy użyłam wkładki, żeby się uspokoić. Dbajmy o psychikęDziewczyny muszę zapytać bo zwarjuje jakie macie uplawy po luteine? Kurde ja od wczoraj mam jakieś duże ilości wodnistej wydzieliny, jakoś nie mogę myśleć o tym, że to wody płodowe się sączą.
Naysan
Kurde, ja coś muszę na poważnie zrobić ze swoją dietą. Od dobrych 10 dni codziennie zjadam całą tabliczkę czekolady, do tego przed chwilą najadlam się ekstremalnie ostrych wegańskich klopsików. NiezdrowoDziękuje @BaskaW a wprowadzałas dietę o niskim indeksie? Ja chyba tak zacznę jeść dla bezpieczeństwa malego...
Oczekujaca123
Sama robiłaś?!Kurde, ja coś muszę na poważnie zrobić ze swoją dietą. Od dobrych 10 dni codziennie zjadam całą tabliczkę czekolady, do tego przed chwilą najadlam się ekstremalnie ostrych wegańskich klopsików. Niezdrowo
Wodnista czy rzadka? Ze mnie przez pessar, luteinę i macmiror leją się takie rzeczy, że już przestałam się przejmowaćDziewczyny muszę zapytać bo zwarjuje jakie macie uplawy po luteine? Kurde ja od wczoraj mam jakieś duże ilości wodnistej wydzieliny, jakoś nie mogę myśleć o tym, że to wody płodowe się sączą.
Naysan
Tak, wczoraj były burgerami, a dziś z reszty masy powstały klopsySama robiłaś?!
Magdalenams
reklama
Oczekujaca123
Proszę przepis [emoji7]Tak, wczoraj były burgerami, a dziś z reszty masy powstały klopsy
Podziel się: