reklama
A może espumisan?A te herbatki na trawienie sprobuje ale przed ciążą to lipa byla z nimi. Nic mi nie pomagało
Spróbuję. Chociaż nie mam aż takiego wrażenia super wzdęć po posiłku. Po prostu czuję się najedzona i nic więcej nie przełknę.A może espumisan?
Oczekujaca123
Fanka BB :)
@Zzzzzz jesli z mala wszystko ok, ciaza donosza to nasz Simin masz chyba najblizej. Ja co prawda wiem, ze narzekałam ... bo zle doswiadczenia , ale pamietaj, ze jak zaczniesz rodzic to juz na porodowkw a tam.podobno juz super i to kwestia kilku dni. :* oni do problemowych ciaz sie nie nadaja ale odbieranie porod jak najabrdziej no i nie masz takiej ilosc osob bo to maly szpital ;*Spróbuję. Chociaż nie mam aż takiego wrażenia super wzdęć po posiłku. Po prostu czuję się najedzona i nic więcej nie przełknę.
@luigi89 mi polozna w szpitalu polecila lactulosum i i mnie sie sprawdzil. Do tego standardowo espumisan soboe wrzuce ze 1-2 razy dziennie jak mi sie przypomni, kefirkk itp itd
@izaiv1985 super ;**
Katiuszka81
U mnie już szyjka całkiem zgładzona.Nie wiem czy nie zawiozą mnie do lepszego szpitala.Normalnie masakra.Ryczę cały ranek.
Zzzzzz
Aj no właśnie w Chorzowie nie chce, bo tam dtracilam ciąże. Chociaz w Chorzowie prawie kazdemu daja znieczulenie.@Zzzzzz jesli z mala wszystko ok, ciaza donosza to nasz Simin masz chyba najblizej. Ja co prawda wiem, ze narzekałam ... bo zle doswiadczenia , ale pamietaj, ze jak zaczniesz rodzic to juz na porodowkw a tam.podobno juz super i to kwestia kilku dni. :* oni do problemowych ciaz sie nie nadaja ale odbieranie porod jak najabrdziej no i nie masz takiej ilosc osob bo to maly szpital ;*
@luigi89 mi polozna w szpitalu polecila lactulosum i i mnie sie sprawdzil. Do tego standardowo espumisan soboe wrzuce ze 1-2 razy dziennie jak mi sie przypomni, kefirkk itp itd
@izaiv1985 super ;**
Zastanawiam się pomiędzy Świętochłowicami a Rudą. Chyba wybiore ta Rude. Tam mnie nikt nie zna wiec jak bede sie darla, przeklinala i wciagala gaz rozweselający na umor to nikt mnie nie osadzi.
Zzzzzz
Co to znaczy zgładzona?? Jak skurcze? Zrobili Ci posiew?U mnie już szyjka całkiem zgładzona.Nie wiem czy nie zawiozą mnie do lepszego szpitala.Normalnie masakra.Ryczę cały ranek.
Laseczki lekko nie jest po porodzie. Jestem opuchnieta, stopy i krocze, plecy bola od tyłka po szyje. Karmienie piersią tez jeszcze sprawia mi problem, maly traci wage, musze bardziej sie postarać. Wczoraj bylisny juz u lekarza, Szymuś jak oddycha to brzuszek podciaga sie pod zebra, musimy go ibserwowac i zalecono kupic monitor oddechu. Maly ma jakby jakues objawy wczesniactwa. Ja man kryzys, poplakuje, jest mi ciezko fizycznie. Ale kocham te moja mala słodką mordkę i mimo wszystko jestem przeszczesliwa. Piwodzonka dziewczyny, duzo zdrowia i wytrwałości:-*
reklama
Podziel się: