reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

reklama
Wow, nigdy nie słyszałam o czymś takim, ale ja przecież nie lekarz :)
Oby pomogło. Jak się dzisiaj czujesz?
A to sączenie, to faktycznie przecież może być pessar. Gdzieś czytałam lub słyszałam od jakiejś dziewczyny, że przy pessarze leciały z niej wodniste upławy, nie potrafię sobie jedynie przypomnieć okoliczności. Biorąc pod uwagę,że to ciało obce na szyjce i że szyjka ogólnie reaguje na takie rzeczy, to wydaje się logiczne.

Lekarz mi mówił przy zakładaniu ze mogą wystąpić zwiększone upławy, ale to nie wyglądało mi na upławy a na wodę w dodatku potok ;) grunt ze wszystko OK bo przez chwile już myślałam ze to koniec ja nie wiem co jeszcze się przydazy ...;)

Katerinka a jak u Ciebie? Jak się macie?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Mam nadzieje,ze nic hardkorowego,w sensie zlego. Za to trzymam kciuki.

U mnie wyszedl ujemny GBS,jestem przeszczesliwa,ze taka dobra wiadomosc na koniec tej ciazy z przygodami. Tym milsze dla mnie zaskoczenie,ze w pierwszej ciazy mialam. Ale moja gin zabronila mi sie rozpadac do poniedzialku,bo przez weekend jej nie ma,takze nogi na krzyz :)

No słoneczko świeci :) aż chciałoby się wyjść na chociaż mały spacer. W poniedziałek lekarz - jestem ciekawa co mi powie... Mam nadzieję że obejdzie się bez skierowania do szpitala. A wy jak się trzymacie?

No słoneczko świeci :) aż chciałoby się wyjść na chociaż mały spacer. W poniedziałek lekarz - jestem ciekawa co mi powie... Mam nadzieję że obejdzie się bez skierowania do szpitala. A wy jak się trzymacie?
Mnie tak boli podbrzusze , że wstaje tylko do WC. Coś mi szpitalem pachnie znowu [emoji28] dopiero co w środę z niego wyszlam. Zwariuje . Ale macica nie najgorzej. Zadko się spina.
A wy mamuśki przy twardej macicy nawet jak puszczało to bolało was ?
Mam nadzieję że może to normalne. Ze bardziej boli bo ciężej pracuje. ?

Tak ból czasami zostaje :/ u mnie jak zaczyna się twardnienie (zazwyczaj przy leżeniu na plecach) staram się zmienić pozycje, jeden lekarz powiedział mi ze paracetamol nożna przyjmować

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziś mam równy 20 tydzien. Gdzie tam do końca. Wykończe się [emoji23]
Ale dla małego wszystko zaniose. Ważne żeby tam sobie po siedział grzecznie i za wcześnie się nie pchał. [emoji4]

Do góry