reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ból brzucha, i inne.

Radzi1609

Zaciekawiona BB
W środę ból ucha, gardła i katar. Dzień przeleżany w łóżku.
W nocy z środy na czwartek gdy tylko sie przebudzałam wymioty.
Czwartek wymioty, temp 37.4, nawet woda czy herbata z imbirem zwymiotowalam po 5 minutach.
Piątek rano wymioty, po południu lekarz, lekkie pobolewanie prawej strony brzucha

Rada: na siłę jeść i pić.
Lek nawagniajacy do wypicia ( jesli smak bedzie pobudzac wymioty,odstawix)
Krople do ucha
Przy badaniu lekarka sprawdziła brzuch
Zapytala o operacje i wyrostek(zadnej operacji nigdy nie mialam)
I dala skierowanie do szpitala lecz powiedziala ze pojdz do szpitala jesli wymioty nie ustapia do soboty rano.
Wymioty ustapiły, czasem tylko mocniejsze mdłości,
Bol ucha nadal jest
Bol brzucha, czestszy klujacy,
Nie wiem juz czy to normalne czy ja jest przewrazliwiona.
Nie oczekuje diagnozy lecz rady.

reklama
Rozwiązanie
Rady innej, niż "jedź do szpitala" raczej nie przeczytasz, bo to logiczne, że po takich przebojach zdrowotnych lepiej wszystko sprawdzić i się upewnić, że z dzieckiem ok.
reklama
Rady innej, niż "jedź do szpitala" raczej nie przeczytasz, bo to logiczne, że po takich przebojach zdrowotnych lepiej wszystko sprawdzić i się upewnić, że z dzieckiem ok.

Rozwiązanie
reklama
Do góry