Pod koniec sierpnia dwóch moich chrześniaków (bliźniaków) ma urodzinki. Z tej okazji chciałabym oczywiście kupić im prezent. Myślałam o czymś praktycznym i wpadłam na pomysł ze kupie im wyposażenie do szkoły (plecak, piórnik, zeszyty itp). Chciałabym żeby dzieciaki (dziewczynka i chłopiec) były zadowolone i chciałabym kupić im te rzeczy z wizerunkiem ich bohaterów z bajek. Ale nie mam pojęcia co oglądają dzieci w wieku 9 lat. Oczywiście dla dziewczynek czy chłopców będzie to coś innego.
Szukam czegoś naprawdę super! Nie muszą to być gotowe wyroby - mogę przecież kupić jakieś naszywki czy coś w tym stylu i coś sama zmontować
Chodzi mi tylko o to żeby to były bajki na czasie i lubiane przez ich rówieśników
Ja niestety nie mam dzieci i nie mam za bardzo na czym się oprzeć dlatego bardzo proszę was o pomoc.
Dodam jeszcze że chodzi o dziewczynkę i chłopczyka w wieku 9 /10 lat.
Szukam czegoś naprawdę super! Nie muszą to być gotowe wyroby - mogę przecież kupić jakieś naszywki czy coś w tym stylu i coś sama zmontować
Chodzi mi tylko o to żeby to były bajki na czasie i lubiane przez ich rówieśników
Ja niestety nie mam dzieci i nie mam za bardzo na czym się oprzeć dlatego bardzo proszę was o pomoc.
Dodam jeszcze że chodzi o dziewczynkę i chłopczyka w wieku 9 /10 lat.