reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bliźniaki niemowlaczki - pierwszy rok życia naszych dzieciaczków.

Noc ku mojemu zdziwieniu została cała przespana:szok: musiałam ich na spiocha karmic pochwale się że zakupiłam wózek w sumie to przypadkowow go kupiłam stoi I czeka bo za cholere nie wiem jak go otworzyc:-) niestety waga dzieci plus 20kg wózek to ja wysiadam a żeby wyjść do cywilizacji musze podejść od dość stromą górkę :eek: ja niestety nie mam prawka to podróże autem odpadają wszedzie gdzie idę sama taskam sie z wózkiem:-) Lilonka ale śmieszki słodkie :-) mam pytanko do mam butelkowych sterylizujecie nadal sprzet?? bo sie zastanawiam czy warto nadal to robić z jednej strony boję się jakiegoś zatrucia :eek:co do sczepien to nie dali nam wczoraj pnemokoów pani powiedziała że przesuneli 3 dawkę na póżniej tez tak mieliście?? po glutenie dostalismy uczulenie I zaprzestałam podawać boję sie teraz tego jajka ehhh

reklama
Cześć dziewczyny!mama ja sterylizowałam tylko na początku po kupieniu raz a tak to nie:-)Była u mnie dopiero babka żeby zrobić bilans bo ja nie za bardzo mam jak do niej sama pójść bo mąż cały czas pracuje.I tak:Maja waży 6460 i ma 61cm a Dawid waży 6330 i ma 63cm,wszystko ok.Ale za to mój starszy waży ponad 15kg przy wzroście 91cm i kazała go odchudzić:eek:

Multimama moja córka waży 25kg I ma 134 cm wzrostu a ma 8 lat:-) heheeheh ciekawe jak ty go odchudzisz :-)ja nadal sterylizuje I nie wiem czy to ma sens:eek:

Lillonka - twoje dzieciatka superanckie, widac ze lobuziaki malutkie.zawsze jak na nie parze to wiem jak moje szkraby beda wygladaly za pare m-cy. Szkoda ze ten czas tak szybko leci. Jakos nie nadazam nacieszyc sie dziecmi tak szybko risna i ucza sie nowych rzeczy. Heh, a gdyby tak choc na chwile moc zartzymac czas.
Gotadora- kiedy wraca maz? Pewnie odliczasz juz dni coo?
Mama ja od 3 tygodni nie sterylizuje I (odpukac) nic sie nie dzieje. Ale profilatycznie myje w bardzo cieplej wodzie.
justynia witaj. Ja maluchow nie wybudzalam i jezeli przybieraja na wadze to nie ma potrzeby.

Ostatnia edycja:
Elala powinien być w przyszłym tygodniu, ale dokładnie kiedy to nie wiem bo i on nie wie. Dni też nie odliczam, bo ... w sumie to ja nie wiem jaki dzień jest :rofl2:

reklama
Do góry