reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bliźniaki niemowlaczki - pierwszy rok życia naszych dzieciaczków.

no ja jak wczoraj u rehabilitantki wspomniałam że młody przekręcał się z brzuszka na plecki to stwierdziła że lepiej żeby jeszcze tego nie robił bo to nie jest dobre na jego wiek korygowany

reklama
Witam
Byłam dzisiaj z Julcią w poradni neonan.na pobraniu morfologii i jestem strasznie zmartwiona,mała ma obniżony poziom hemoglobiny,płytek czerwonych i w ogóle wyniki strasznie słabe,dostała zestaw leków,mam nadzieję że pomogą,nie wiem co mam robić:-(

donka podawać leki - a co innego można robić ? można usiąść i płakać lub się załamać , tylko co to da :-)

Yummy moje dziewczyny tez sie przekręcac zaczely jak mialy miesiac i okazalo sie ze to napiecie miesniowe + asymetria wiec dobrze zee Twoje baczki zobaczy rechabilitant :)

renia gratulacje postepow! Tez bym chciala zeby moje lalki juz siedzialy, a nogi w buzi caly czas teraz maja:-D
Monia to sie usmialam z tych waszych zakupow HEHEHE:-D
donka uszy do góry !!

U mnie ogolnie sajgon bo kolki nadal je mecza a do tego jeszcze zeby...wrrr:angry: ciągły płacz jest i juz mnie głowa boli a tu przez caly dzien nikogo do pomocy...oszalec mozna,ale przynajmniej jesc znowu ladnie zaczely i nauczylam je ze kaszke je sie z lyzeczki:-):-)

kasienka to super kaszka łyżeczką:) ja trzy dni dawałam i zrezygnowałam śniadanie trwało ok godziny :( a do tego byłam umęczona bo z łyżeczki kaszkę jedli niechętnie a z butli tylko się uszy trzęsą :-D:-D:-D:-D:-D więc na razie została butla:)
a jak sprawa z przybieraniem na wadze, wyjaśniło się??? ja też bardzo często jestem sama z chłopcami ale najgorsze dni przeżyłam jak chłopcy byli chorzy, w innym wypadku da się przeżyć;-) a ile razy uśmieje się z nich:laugh2::laugh2:

Monia faktycznie zakupy the best, ale dzieci to takie szczere bestie:)

donka nie martw się, niedokrwistość jest częsta u bliźniąt, do tego jeszcze dochodzi do fizjologicznej niedokrwistości w tym czasie, a jeszcze jak ty miałaś niedokrwistość w ciąży to niestety często się zdarza że dzieci mają mało hemoglobiny.
Moje dziewczynki też miały niedokrwistość - dostawały żelazo prawie do 1rż plus kwas foliowy i witB12. Będzie dobrze! Zobaczysz! Uszy do góry!

renia co do nie przybierania na wadze to nadal nasza Pani doktor nie doszła od czego to było, ale na szczescie juz normalnie przybiera i duuzo je:-D własnie z lyzeczki jakos najchetniej teraz, takie ilosci zjada ze ja w szoku jestem, gdzie ona to miesci?:-)

Boże! ja to jestem przerażona jak Was czytam. Moje sie urodziły miesiąc szybciej a ja nie dostałam skierowania do żadnego specjalisty :angry::angry::angry:!!!

volka - my mamy tylko skierowanie do kardiologa dla Kingi bo ma 6mm dziurkę w serduszku. Ostatnio pediatra ich wybadała, wymacała i nie dała żadnych skierowań, kazała przyjść na kolejne szczepienia, no i tego kardologa przypilnować, bo w kwietniu mamy kontrolę. Nawet morfologi nie mieliśmy robionej.

reklama
Do góry