Bobasek12345
Zaciekawiona BB
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja chyba coś widzę ale nie widzę [emoji1787] ale na mnie nie zwracaj uwagi bo ja jestem ślepa[emoji85]Zobacz załącznik 1153582kobietki, czy Wy coś tutaj widzicie ? Wynik po 6 minutach, ewentualnie obstawiacie reakcje chemiczna ? Oczywiście powtórzę test za 2 dni, jednak wiecie jak to jest z ciekawością i cierpliwością Zobacz załącznik 1153585
Ahahhahahaha rozładowanie atmosfery level 100 ! raźniej mi, jak ktoś widzi i nie widzi, tak jak ja !Ja chyba coś widzę ale nie widzę [emoji1787] ale na mnie nie zwracaj uwagi bo ja jestem ślepa[emoji85]
[emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787] Wiesz co najważniejsze że na żywo ty coś widzisz. Blade kreski ciężko złapać aparatem żeby było co kolwiek widać.Ahahhahahaha rozładowanie atmosfery level 100 ! [emoji23][emoji1665] raźniej mi, jak ktoś widzi i nie widzi, tak jak ja !
Niby też widzę ale nie widze. Wade wzroku mam więc może dlatego. Ale cos swita.Ja chyba coś widzę ale nie widzę [emoji1787] ale na mnie nie zwracaj uwagi bo ja jestem ślepa[emoji85]
To jest nas 3[emoji1787] jeszcze ktoś kto widzi a jednak nie widzi[emoji1787]Niby też widzę ale nie widze. Wade wzroku mam więc może dlatego. Ale cos swita.
A twój każdy post coś wnosi? Pamiętam cię jeszcze ze staraczek ale od kad jesteś w ciąży to wszystko wiedząca jesteś.
Ja też czasami jestem nie do zniesienia ale ty w każdym wątku co ktoś napisze a tobie nie podpasuje to jest masakra. Rozumiem że hormony buzują ale ze aż tak[emoji85]
Już wyżej pisałam jak bóg Kubie tak Kuba Bogu. Ktoś jest wredny to raczej nie będę wchodzić komuś w dupe.Mam wykształcenie medyczne, więc w tematach stricte medycznych owszem mogę się z dużą pewnością wypowiedzieć - to co napisałam w tym wątku to dodatkowo dość podstawowa wiedza, nie sądzę też bym była wszystko wiedząca
Daruj sobie proszę osobiste wycieczki, ja niestety również odnoszę bardzo negatywne wrażenia czytając Twoje wypowiedzi - ale to nie jest temat tego wątku.
Ja bym się nie sugerowala, poczekaj do @Zobacz załącznik 1153582kobietki, czy Wy coś tutaj widzicie ? Wynik po 6 minutach, ewentualnie obstawiacie reakcje chemiczna ? Oczywiście powtórzę test za 2 dni, jednak wiecie jak to jest z ciekawością i cierpliwością Zobacz załącznik 1153585