reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Blada kreska

Hej , mam ten sam problem zrobiłam w poniedziałek test (tydzień przed miesiączka ) i wyszła słabo widoczna kreska , dzisiaj w piątek (4dni do miesiączki )zrobiłam 3 inne testy i na każdym negatywnie, czy to wczesne poronienie czy trzeba jeszcze poczekać ??
Stosunkowo często zdarzają się fałszywie pozytywne testy, także możliwe, że właśnie taki miałas tydzień przed miesiączką.

reklama
Robiłaś betę?
Niestety to może być albo ciąża biochemiczna albo wadliwy test. Wtedy w poniedziałek robiłaś tylko jeden?
Bez badań z krwi to niestety tylko wróżenie z fusów 🤷‍♀️
nie robiłam mieszkam w NL i tu dostać się na bete (masz na myśli badanie krwi ??, Sorki ale jestem zielona jestem w tych tematach i nie przechodziłam jeszcze nigdy ciąży w PL ) jest bardzo ciężko, oni ogólnie do 12 tygodnia nie traktują ciąży poważnie. Jak zaszłam w pierwsza ciąże w 12 tyg byłam na USG i okazało się miałam poronienie zatrzymane płód zmarł w 9 tyg to nie zrobili mi żadnych badań tylko powiedzieli ze pech i ze zapewne płód był chory… Dostałam tabletki poronne i męczyłam się sama z mężem w domu. 🤷🏻‍♀️ Najgorsze jest to ze mam takie same objawi jak w pierwszej ciąży, zjem coś i zaraz jeździ mi znów w brzuchu, mega zmęczenie itp. Poczekam do poniedziałku i okaże co jest na rzeczy ale jestem tak niecierpliwa ze chciałabym już wiedzieć. 🙈
Stosunkowo często zdarzają się fałszywie pozytywne testy, także możliwe, że właśnie taki miałas tydzień przed

reklama
Do góry