reklama
onataka92
Początkująca w BB
Naprawdę ?! Mój partner nie widzi tegoJest, już bardzo ładnie widoczna
pewnie, czarno biały mój pierwszy test z synem, kolejnego dnia wychodziły już takie jak na drugim zdjęciu robiłaś z porannego siusiu ? Jutro zrob drugi zaraz po nocy, będzie na bank ciemniejszy ja już po cichu gratuluje, nudnych 9 miesięcyNaprawdę ?! Mój partner nie widzi tego
Załączniki
onataka92
Początkująca w BB
No właśnie po południu to robiłam ale dziękuję dziękujępewnie, czarno biały mój pierwszy test z synem, kolejnego dnia wychodziły już takie jak na drugim zdjęciu robiłaś z porannego siusiu ? Jutro zrob drugi zaraz po nocy, będzie na bank ciemniejszy ja już po cichu gratuluje, nudnych 9 miesięcy
G
gość2.14
Gość
Hej dziewczyny, jestem 3 dni przed okresem, zrobiłam dziś test pink czy mi się wydaje czy naprawdę jest jasnoróżowa kreska?Zobacz załącznik 1521011
Polecam bete lub inny test dla pewności ale moja taka kreske miała jak juz mialam bete potwierdzona. Mialam ledwo widocznaz której nikt nie widział a dzisiaj chodzący synek z niej.
onataka92
Początkująca w BB
Dzięki śliczne dziewczyny myślałam że mam urojenia.. mój partner mówi że se wymyśliłam ciążę ale jutro pójdę na betę.Polecam bete lub inny test dla pewności ale moja taka kreske miała jak juz mialam bete potwierdzona. Mialam ledwo widocznaz której nikt nie widział a dzisiaj chodzący synek z niej.
G
gość2.14
Gość
Staraliście sie, jak nie chcesz nie odpowiadaj ?Dzięki śliczne dziewczyny myślałam że mam urojenia.. mój partner mówi że se wymyśliłam ciążę ale jutro pójdę na betę.
reklama