D
dgdx4
Gość
Czy ktoś oprócz mnie też widzi tą kreskę? Powtórzę test za dwa dni, ale do tego czasu to chyba oszaleje sama ze soba.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Też mi tak powiedziano, ale już człowiek tyle czeka na te dwie kreski, że się stara nie nastawiać, że jakimś cudem się udało od tygodnia mnie strasznie mdli, jednego dnia miałam tylko brązowe opławy delikatnie. Zawsze miałam tak na okres jednego dnia opławy a kolejnego dnia dostawałam @. Tym razem jest inaczej, ale póki nie zrobię bety to staram się z góry nie cieszyćguzik prawda. Mi przez dobry ponad tydzień czasu kreska nie ciemniała.tez uznałam że zero szans a to błąd. Jedna mądra pani w aptece mi powiedziała że ważne że kreska jest a nie ważne jaka bo na początku mogą być różne . U mnie dopiero jak beta była.konkretna to kreska wychodziła mocna
Też mi tak powiedziano, ale już człowiek tyle czeka na te dwie kreski, że się stara nie nastawiać, że jakimś cudem się udało od tygodnia mnie strasznie mdli, jednego dnia miałam tylko brązowe opławy delikatnie. Zawsze miałam tak na okres jednego dnia opławy a kolejnego dnia dostawałam @. Tym razem jest inaczej, ale póki nie zrobię bety to staram się z góry nie cieszyć
To gratuluję i dużo zdrówka dla Ciebie i maleństwaPowiem tak , różnie w życiu bywa i oczywiście nie ma się co nastawiać.. sama jestem po 6poronieniach . Ale w obecnej ciąży wszystko zaczynało się właśnie od tak bladej kreski choć u Ciebie chyba i tak jest mocniejsza niż była moja . Potem niepotrzebnie sprawdzałam czy kreska ciemnieje a oczywiście nie ciemniała . W końcu jak doczekalam do dnia mięsiaczki, poszlam na betę . I tak oto mamy już 12tydzien
lepiej się nie nastawiać i być miło zaskoczonym, niż robić sobie nadzieje i być rozczarowanym.Też mi tak powiedziano, ale już człowiek tyle czeka na te dwie kreski, że się stara nie nastawiać, że jakimś cudem się udało od tygodnia mnie strasznie mdli, jednego dnia miałam tylko brązowe opławy delikatnie. Zawsze miałam tak na okres jednego dnia opławy a kolejnego dnia dostawałam @. Tym razem jest inaczej, ale póki nie zrobię bety to staram się z góry nie cieszyć
gratulacje i życzę wszystkiego dobrego na całym etapie ciazyPowiem tak , różnie w życiu bywa i oczywiście nie ma się co nastawiać.. sama jestem po 6poronieniach . Ale w obecnej ciąży wszystko zaczynało się właśnie od tak bladej kreski choć u Ciebie chyba i tak jest mocniejsza niż była moja . Potem niepotrzebnie sprawdzałam czy kreska ciemnieje a oczywiście nie ciemniała . W końcu jak doczekalam do dnia mięsiaczki, poszlam na betę . I tak oto mamy już 12tydzien
Dokładnie ja wg kalendarzyka FLO powinnam dostać okres w sobotę 22 października. Używam go od lat i nigdy mnie nie zawiódł, ale że może się zdarzać, że są odchylenia od 28 dni to doliczyłam, że do piątku jak bd miała przyjść @ to powinna przyjśćlepiej się nie nastawiać i być miło zaskoczonym, niż robić sobie nadzieje i być rozczarowanym.
Ja osobiście, jednolita kreskę w kilku testach przeszłam, wiec dla mnie to nie guzik prawda. Beta była, ale niestety rosła niewystarczająco i ostatecznie był to biochem, wiec jestem realistka i warto rozważać tez te gorsza opcje, zwłaszcza ze jeśli ktoś się stara to potem negatyw potrafi zaboleć dwa razy bardziej jeśli zrobiło się sobie nadzieje.
W obecnej ciazy tez jak większość staraczek testowałam odrazu po optymalnym czasie po owulacji i wylapalam pierwszego bladziocha. Ale u mnie kreska z dnia na dzień była coraz lepsza. Ale tak jak pisałam, kreska POWINNA ciemniec, nie napisałam ze MUSI.
Ja jednak tak jak wspomniałam, życzę jak najlepiej. Do piątku trochę czasu jest jeszcze, wiec życzę oby @ się nie pojawiła i aby coś z tego dobrego było. Jeśli się niepowiedzie tym razem, to trzymam kciuki za kolejne cykle. Na chwile obecna poprostu jest znak zapytania, który miejmy nadzieje szybko się wyjaśni bo spokojna głowa jest najwazniejsza