Beataw1991
Fanka BB :)
Pewnie ze się podzielę wynikiemPowyżej 5 oznacza ciąże. Jak będziesz chciała to zawsze możesz się podzielić wynikiem
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pewnie ze się podzielę wynikiemPowyżej 5 oznacza ciąże. Jak będziesz chciała to zawsze możesz się podzielić wynikiem
A długo się czeka na wynik ??Powyżej 5 oznacza ciąże. Jak będziesz chciała to zawsze możesz się podzielić wynikiem
U mnie ok 45minA długo się czeka na wynik ??
U mnie ok 45m
to czekamyRobiłam be
mam wynik i jest 43.53 uL czyli to nie ciąża ? Z rana testy dwa pozytywne ??to czekamy
Ciąża, powtórz sobie betę po 48h aby sprawdzić przyrost.Robiłam betę dzisiaj , wynik po 15 będę miala
mam wynik i jest 43.53 uL czyli to nie ciąża ? Z rana testy dwa pozytywne ??
Ale tam jest od 5 ze ciaza a ponizej ze brak ciąży ?Ciąża, powtórz sobie betę po 48h aby sprawdzić przyrost.