lepsze zycie 2021
Fanka BB :)
gratulacjeDziewczyny byłam dziś u lekarza, udało się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
gratulacjeDziewczyny byłam dziś u lekarza, udało się
Wyglada na pozytywnyDziewczyny co o tym myślicie? Test zrobiony 3 dni po spodziewanej @. Wczoraj pojawił się tylko ledwie widoczny cień. Jak zinterpretowałybyscie ten test?
Zobacz załącznik 1330117
Tez bym poszła na beteDziewczyny co o tym myślicie? Test zrobiony 3 dni po spodziewanej @. Wczoraj pojawił się tylko ledwie widoczny cień. Jak zinterpretowałybyscie ten test?
Zobacz załącznik 1330117
Czekam jeszcze do jutra. Jeżeli jutro rano nie przyjdzie @ i wyjdzie druga kreska - idę na betęWyglada na pozytywny
Najlepiej potwierdź z krwi
Ale nieśmiało gratuluje
powinnas robić po 48h bo po takim czasie beta przyrasta. Jeśli nie masz możliwości powtórzyć jutro to powtórz w poniedziałekDziewczyny, chyba nici z mojej ciąży. Dzisiaj zrobiłam betę (po 24h) - 52,51. Coś tam wzrosło i jeden kalkulator pokazuje, że w normie, drugi że poniżej. Co o tym myślicie? Progesteron 13,93.
Testy już mi się skończyły więc nie robię będę mogła powtórzyć betę dopiero we wtorek no i ewentualnie czwartek, jeżeli będzie co jeszcze badać.Dokładnie tak powinnaś powtórzyć betę po 48 godzinach ja kiedyś też tak zrobiłam zw powtórzyłam na kolejny dzień i wzrosła tylko troszkę. A jak test ciążowy może zrobiłaś kolejny? Twoja beta wykazuje ciąże moim zdaniem.
To tak zrob to będziesz miała najlepsze porównanie przyrostuTesty już mi się skończyły więc nie robię będę mogła powtórzyć betę dopiero we wtorek no i ewentualnie czwartek, jeżeli będzie co jeszcze badać.