reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Blada kreska

reklama
Tak to już jest, że jak się nie ma argumentów to wtedy się innych obraża 😉

Absolutnie!

Kochana lata praktyki 😁

Przesylam wyrazy szacunku.
Mnie wiedźma nazwano po raz pierwszy. Niezwyczajna jestem.
Nie mam miotły. Mogę latać na mopie? Mam taki z turbodoładowaniem…na baterie paluszki..?

@frez.ja1987 Ale może jak zmienisz telefon, to Twój monitor wyostrzy barwy 😂

O właśnie!
Szukaj rozwiązań a nie przeszkód.

Moja opinia jest taka że na tym forum 80% kobiet ma po prostu nie równo pod sufitem
I z tych 80% większość nie zdała nawet szkoły podstawowej.. A dlaczego ?
Nie umiejetność czytania ze zrozumieniem oraz arogancja
To jak wmawianie komuś choroby 💁‍♀️ To jak ktoś podejrzewa raka to znaczy że ktoś wmawia sobie ?🤣🤣 Nie wiem czy wy czegoś zazdrościcie innemu człowiekowi ale gruba przesada
Ja się pytałam czy blada kreska to tez oznacza ciąże a nie czy ja ją sobie wmawiam czy dlaczego rozbieram test haha

reklama
Moja opinia jest taka że na tym forum 80% kobiet ma po prostu nie równo pod sufitem
I z tych 80% większość nie zdała nawet szkoły podstawowej.. A dlaczego ?
Nie umiejetność czytania ze zrozumieniem oraz arogancja
To jak wmawianie komuś choroby 💁‍♀️ To jak ktoś podejrzewa raka to znaczy że ktoś wmawia sobie ?🤣🤣 Nie wiem czy wy czegoś zazdrościcie innemu człowiekowi ale gruba przesada
Ja się pytałam czy blada kreska to tez oznacza ciąże a nie czy ja ją sobie wmawiam czy dlaczego rozbieram test haha
A my się pytamy jak beta z piątku?

Do góry