frez.ja1987
Fanka BB :)
A to nie można zrobić zdjęcia bez rozbierania?Do zdjęcia przecież napisała
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A to nie można zrobić zdjęcia bez rozbierania?Do zdjęcia przecież napisała
To masz bezA to nie można zrobić zdjęcia bez rozbierania?
Bo mam akurat czas wymyślać sobie ciąże, weź się zastanów co ty piszesz kobieto... Wysyłam zdjęcie rozebranego bo nie jestem pewna czy zdjęcie odrazu po zrobieniu będzie widoczna kreskaBo się doszukuje ciąży tam, gdzie jej nie ma. Miesiączki nie ma już jakieś 2 tygodnie. W międzyczasie miała plamienie. I zamiast zrobić betę i iść do ginekologa, to myśli, że jak rozbierze test to będzie w ciąży.
Nadal nic nie widzę.To masz bez
To zmień sobie telefonNadal nic nie widzę.
a skąd ty wiesz czy ja nie mam umówionej wizyty u ginekologaBo się doszukuje ciąży tam, gdzie jej nie ma. Miesiączki nie ma już jakieś 2 tygodnie. W międzyczasie miała plamienie. I zamiast zrobić betę i iść do ginekologa, to myśli, że jak rozbierze test to będzie w ciąży.
A skąd ty wiesz czy czasem w pracy nie jestem ?Dzisiaj byla dobra okazja zeby znow siknac albo isc na bete
Bo kresek nie odczytuje się po czasie?Bo mam akurat czas wymyślać sobie ciąże, weź się zastanów co ty piszesz kobieto... Wysyłam zdjęcie rozebranego bo nie jestem pewna czy zdjęcie odrazu po zrobieniu będzie widoczna kreska
A co ma rozebranie testu po czasie oczywiście do wymyślania sobie ciąży
Uspokój emocje trochę .Bo mam akurat czas wymyślać sobie ciąże, weź się zastanów co ty piszesz kobieto... Wysyłam zdjęcie rozebranego bo nie jestem pewna czy zdjęcie odrazu po zrobieniu będzie widoczna kreska
A co ma rozebranie testu po czasie oczywiście do wymyślania sobie ciąży
A może korzystam z komputera?To zmień sobie telefon
a skąd ty wiesz czy ja nie mam umówionej wizyty u ginekologa