reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Blada kreska

reklama
Hej mam pytanie, czy to są pozytywne wyniku testu ciążowego
Bo już sama nie jestem pewna
Widze na dwóch i wierze ze na zywo pewnie ciut wyraźniejsze sa zapewne. U mnie w kazdej ciazy taki cien. Cienia cienia cienia o czasie ktory z kazdym dniem ciemnial ( nigdy na zadnym nie wyszla mi lreska fabryczna choc nie twierdze ze jeden wadliwy test sie trafi dlatego wlasnie warto robic nie tylko jeden ) wiec ciekawa jestem jak dziś? Robiłaś test?

reklama
Kreska była widoczna z częścią tylko do zdjęcia rozebrałam 🤦‍♀️
W swoim życiu z 20 testów zrobiłam ale w życiu nie przyszło mi do głowy grzebać w nich czy je rozbierać . 🙈 kreska powinna byc widoczna bez żadnych ceregieli .

chyba jesteś dorosła … jeśli Masz wątpliwości to idź na Betę - ona prawdę Ci powie .

Do góry