Ewelina.Be
Fanka BB :)
Jak dla mnie negatywne. I testów się nie rozkłada, bo to nie sprawi, że kreska będzie widoczna
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kreska była widoczna z częścią tylko do zdjęcia rozebrałamJak dla mnie negatywne. I testów się nie rozkłada, bo to nie sprawi, że kreska będzie widoczna
Ale jak była widoczna to po co rozebrałaś?Kreska była widoczna z częścią tylko do zdjęcia rozebrałam
Ale jak była widoczna to po co rozebrałaś?
Oba negatywne.
Ale jak była widoczna to po co rozebrałaś?
Oba negatywne.
W takim razie po co rozebrałaś test?Kreska była widoczna z częścią tylko do zdjęcia rozebrałam
Ta emotka to raczej na Twoje zachowanie. Jak test się rozbierze, zrobi zdjęcie pod światło czy bóg wie co jeszcze to nie sprawi, że się będzie w ciąży.
Bo się doszukuje ciąży tam, gdzie jej nie ma. Miesiączki nie ma już jakieś 2 tygodnie. W międzyczasie miała plamienie. I zamiast zrobić betę i iść do ginekologa, to myśli, że jak rozbierze test to będzie w ciąży.W takim razie po co rozebrałaś test?
Widze na dwóch i wierze ze na zywo pewnie ciut wyraźniejsze sa zapewne. U mnie w kazdej ciazy taki cien. Cienia cienia cienia o czasie ktory z kazdym dniem ciemnial ( nigdy na zadnym nie wyszla mi lreska fabryczna choc nie twierdze ze jeden wadliwy test sie trafi dlatego wlasnie warto robic nie tylko jeden ) wiec ciekawa jestem jak dziś? Robiłaś test?Hej mam pytanie, czy to są pozytywne wyniku testu ciążowego
Bo już sama nie jestem pewna
Do zdjęcia przecież napisałaW takim razie po co rozebrałaś test?
W swoim życiu z 20 testów zrobiłam ale w życiu nie przyszło mi do głowy grzebać w nich czy je rozbierać . kreska powinna byc widoczna bez żadnych ceregieli .Kreska była widoczna z częścią tylko do zdjęcia rozebrałam