reklama
Rozwiązanie
Tak to jest, kiedy jest robiony przed okresem hehe powodzenia, daj znać
Szara20
Fanka BB :)
Ja robiłam test dzień po tym jak powinnam dostać okres i druga kreska wyglądała identycznie, a teraz jestem w 32tc Gratulacje!Witajcie
To mój początek z testami. Dziś wykonałam go w 30dc, cykle mam regularne 28-dniowe. Na teście zauważyłam znany już temat - blada kreska. Nie chcę niczego sobie wmawiać, poczekam jeszcze i wykonam kolejny. Nie ukrywam, że byłabym mega zadowolona z pozytywnego wyniku Zobacz załącznik 880079
Pozdrawiam
Dla pewności zanim udasz się do ginekologa zrób sobie test beta hcg z krwi
reklama
Coś tam widzę, ale strzelać nie będę na Twoim miejscu powtórzyłabym za parę dnia co myślicie o moim?
Karolina0225
U mnie w połowie stycznia taka krecha blada była... Termin mam za 17 dnia co myślicie o moim?
[emoji3]
oliweczkaa
Boże ja mam dostać @ we wtorek.. robiłam dziś rano ale nic. Jedna jak byk! Ciekawe czy coś z tego będzie.. niby do wtorku jeszcze dwa dni. Któraś z was tak miała? Ze test wyszedł pozytywny na serio dopiero W DNIU @ lub nawet dzien, dwa po..?
Ladym00n
Jutro ide na bete! Wiec trzymam kciuki, zeby sie udaloU mnie w połowie stycznia taka krecha blada była... Termin mam za 17 dni
[emoji3]
Jest)a co myślicie o moim?
SleepingBeauty
Ja widzę dwie. Też taki miałam nawet z popołudniowego moczu, a po dwóch dniach już dwie grube kreskia co myślicie o moim?
Ladym00n
To byl test z porannego 3 dni przed @. 4dni przed @ robilam z wieczornego i negatywny. Dzis popoludniu wyniki bety, czekamy [emoji16]Ja widzę dwie. Też taki miałam nawet z popołudniowego moczu, a po dwóch dniach już dwie grube kreski
reklama
SleepingBeauty
Tak to jest, kiedy jest robiony przed okresem hehe powodzenia, daj znać