reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Blada kreska na teście

Sylvie88

Zaciekawiona BB
Witam to mój 4 dzień spoznienia okresu zrobiłam 2 testy przed chwilką bo nie wytrzymałam i chyba jest tam blada kreska, proszę o opinię bo nie wiem czy nie mam przewidzeń.

Załączniki

• 20171214_173303.jpg
    20171214_173303.jpg
    666,8 KB · Wyświetleń: 3 147
reklama
Witajcie :)
To mój początek z testami. Dziś wykonałam go w 30dc, cykle mam regularne 28-dniowe. Na teście zauważyłam znany już temat - blada kreska. Nie chcę niczego sobie wmawiać, poczekam jeszcze i wykonam kolejny. Nie ukrywam, że byłabym mega zadowolona z pozytywnego wyniku :biggrin2:Zobacz załącznik 880079
Pozdrawiam
Ja robiłam test dzień po tym jak powinnam dostać okres i druga kreska wyglądała identycznie, a teraz jestem w 32tc :D Gratulacje! :)
Dla pewności zanim udasz się do ginekologa zrób sobie test beta hcg z krwi :)

reklama
Boże ja mam dostać @ we wtorek.. robiłam dziś rano ale nic. Jedna jak byk! Ciekawe czy coś z tego będzie.. niby do wtorku jeszcze dwa dni. Któraś z was tak miała? Ze test wyszedł pozytywny na serio dopiero W DNIU @ lub nawet dzien, dwa po..?

reklama
Do góry