reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Biegunka w pierwszych tygodniach ciąży

Madziulkaaa

Fanka BB :)
Hej dziewczyny . Od 20 dc bolą mnie jajniki i brzuch jak na okres, ale bardziej .Cykle mam 29 dniowe , nigdy mi się okres nie spóźniał dzisiaj 30 dc nie mam jeszcze @ . Za to zle się czuje bolą mnie piersi sutki , ukłucia , szczypanie w sutkach , brzuch , plecy 😓. Mam podwyższona temperaturę i co mnie niepokoi ,to biegunka dzisiaj cały dzień biegam do toalety ... czy ktoras tak miała ? Nie poszłam jeszcze po test bo chce zaczekać do jutra , ostatni robiłam na 4 dni przed @ ,tyle negatywów , ze już mam dosyc proszę o jakieś podpowiedzi 😓😥

reklama
Nie wiem , może spróbuje zobaczę 😕 wiesz jak czujesz objawy a test negatywny to się odechciewa Wszysykiego , ale szczerze mówiąc pierwszy raz okres mi się spóźnia ... No i tego Wszysykiego sobie nie wmawiam , leżę strasznie zle się czuje . A może to od wiesiołka zaczęłam ostatnio brać Jak mi test wyszedł negatywny , żeby w tym cyklu poprawić jakość śluzu , ciekawe czy to możliwe 🤔
A właśnie co jeszcze zauważyłam zawsze dbam o higienę , jest ona u mnie na wysokim poziomie , zawsze wydaje mi się pieknie pachnę ☺️ A dwa dni temu i do dzisiaj czuje od siebie taki nieprzyjemny zapach potu ,pytałam się partnera czy on czuje ze jestem nieświeża , a on mówi ze nie , ze pachnę pieknie jak zawsze . Gdzieś mi kiedyś wpadł artykuł w oko o tej wrażliwości na zapachy .

reklama
Nie wiem , może spróbuje zobaczę 😕 wiesz jak czujesz objawy a test negatywny to się odechciewa Wszysykiego , ale szczerze mówiąc pierwszy raz okres mi się spóźnia ... No i tego Wszysykiego sobie nie wmawiam , leżę strasznie zle się czuje . A może to od wiesiołka zaczęłam ostatnio brać Jak mi test wyszedł negatywny , żeby w tym cyklu poprawić jakość śluzu , ciekawe czy to możliwe 🤔
I jak tam dzisiaj?
Az sama jestem w szoku ze wyszedl Ci negatywny. Mam nadzieję, ze to dlatego że nie był to poranny.. :(

I jak tam dzisiaj?
Az sama jestem w szoku ze wyszedl Ci negatywny. Mam nadzieję, ze to dlatego że nie był to poranny.. :(
Anty kochana jeszcze o mnie pamiętasz 😅😘 nie wiem nie robiłam testu , nie mam ochoty na wkurzanie się może rano zrobie , dzisiaj kupię w rossmanie , tylko które? Brzuch mnie ciagle boli dzis w głowie się kreci , a myślałam ze może jeszcze dzisiaj wstanę i okres będzie , ale nie ma . Tez jestem w szoku . Test był nie z porannego moczu a ja dużo pije

Anty kochana jeszcze o mnie pamiętasz [emoji28][emoji8] nie wiem nie robiłam testu , nie mam ochoty na wkurzanie się może rano zrobie , dzisiaj kupię w rossmanie , tylko które? Brzuch mnie ciagle boli dzis w głowie się kreci , a myślałam ze może jeszcze dzisiaj wstanę i okres będzie , ale nie ma . Tez jestem w szoku . Test był nie z porannego moczu a ja dużo pije
No to śmigaj dzisiaj do rossmana i rano próbuj [emoji3590] wez ze dwa i różne :) zawsze to lepiej z różnych firm :)
Ciekawe czemu się tak spoznia długo.. Moze wyjdzie z porannego moczu :)

No to śmigaj dzisiaj do rossmana i rano próbuj [emoji3590] wez ze dwa i różne :) zawsze to lepiej z różnych firm :)
Nie wiem sprawdzam sobie szyjkę macicy i dzisiaj miałam taki śluz jakby lekko brazowy na papierze jeszcze nic nie ma ,ale takim śluzem zaczynała u mnie się miesiączka , Dzis 33 dc a ja mam zazwyczaj cykle 28 , 29 dni pewnie przyjdzie dzisiaj @ 😢

Zrobiłam test i dostałam okres :( nie wiem o co chodzi dlaczego tak bardzo zle się czuje , od samej owulacji mam takie bóle brzucha, plecow piersi wogole zle samopoczucie, nudności to jakaś masakra .Mam tak od jakiś 3/4 miesięcy ,zawsze bolało mnie tylko przed okresem a teraz zaczyna się od owulacji aż do okresu 😭

Zrobiłam test i dostałam okres :( nie wiem o co chodzi dlaczego tak bardzo zle się czuje , od samej owulacji mam takie bóle brzucha, plecow piersi wogole zle samopoczucie, nudności to jakaś masakra .Mam tak od jakiś 3/4 miesięcy ,zawsze bolało mnie tylko przed okresem a teraz zaczyna się od owulacji aż do okresu 😭
To może warto to sprawdzić u gina ?

reklama
Mam pytanie miałam inseminację półtora tygodnia temu okres powinnam dostać 8 marca brzuch mnie boli mam biegunkę często latam do toalety bo mi się siku chce,mam spore pragnienie dużo pije wzdęty mam brzuch i obrzmiałe piersi czy to może być ciąża ?

Do góry