wiktoriasleczka
Fanka BB :)
Hej, wczoraj wyszedł mi delikatnie pozytywny test ciążowy i poszłam na betę wynik 13.98 czy to nie za niski wynik?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Powtórz po 48h. Liczy się przyrostHej, wczoraj wyszedł mi delikatnie pozytywny test ciążowy i poszłam na betę wynik 13.98 czy to nie za niski wynik?
owulacja 6.09Jeżeli nie wiesz kiedy była owulacja to wynik może taki być. Poza tym nie liczy się pojedynczy wynik tylko przyrost.
To jest początek ciąży... poszłaś przed terminem spodziewanej @... pojedyńczy wynik nic nie mówi... sprawdź przyrost po 48 h . PowodzeniaHej, wczoraj wyszedł mi delikatnie pozytywny test ciążowy i poszłam na betę wynik 13.98 czy to nie za niski wynik?
A potwierdzona monitoringiem?owulacja 6.09
takA potwierdzona monitoringiem?
No to w dniu badania byłaś 20 dpo więc wynik mógł taki wyjść.
chyba 10 dpo ?No to w dniu badania byłaś 20 dpo więc wynik mógł taki wyjść.
Tak, 10 dpo. Nie ta cyfra mi się wbiła grubym paluchem.chyba 10 dpo ?