L
Lila001
Gość
Martycha kochaniutka gratuluje!!! Zycze aby te 8 miesiecy byly jednymi z chwil najpiekniejszych w zyciu!!! A twoje pierwsze serduszko napewno bedzie nad wami czuwac.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
martycha żebyś mnie źle nie zrozumiała ja Cię nie potępiam. jeśli już to mogę krytykować, a nie potępiać. jestem ciekawa czy lekarz dałby Ci 100 % pewności, że to dziecko na pewno umrze i będzie wcześniej bardzo cierpiało? Jeśli nie, to nie mogę zrozumieć, czemu straciłaś nadzieję, że Twoje dziecko może żyć normalnie?
Martycha wiedz, że ja Ci też współczuję i gdybym też nie miała żadnej nadziei zrobiłabym to samo co Ty. Która matka chciałaby, żeby jej dziecko cierpiało? ja po prostu parę razy czytałam o dzieciach, które miały urodzić się z bezmózgowiem, a jakoś przeżyły i mają się dobrze. Jeśli w jakiś sposób Cię uraziłam, to przepraszam.