reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

beta

Dziewczyny powtórzyłam Beta HCG po 72h i jest 603,24 w piątek miałam 152,24
Tylko zastanawiam się nad progesteronem w piątek miałam 32,20 a dziś jest 23,80 może progesteron spadać ? Jak miałyście ? 🤔 lekarza mam dopiero o 15

reklama
Dziewczyny powtórzyłam Beta HCG po 72h i jest 603,24 w piątek miałam 152,24
Tylko zastanawiam się nad progesteronem w piątek miałam 32,20 a dziś jest 23,80 może progesteron spadać ? Jak miałyście ? 🤔 lekarza mam dopiero o 15
To juz niedługo masz tego lekarza, on Ci wszystko wyjaśni, pewnie przepisze duphaston.

Aaaa jestem w 4t było widać na USG kropeczke malutka 2mm ❤️ Także coś się dzieje powiedział ze beta HCG super wzrasta żeby nie panikować ze progesteron może raz się podnosić raz spadać przepisał mi duphaston 2 razy dziennie zlecił badania grupę krwi toksoplazmozę TSH i kazał przyjść za 2 tygodnie ze powinno już coś większej widać 🙂 także się bardzo cieszę ! A i boleści mogą być czasem żeby się nie przejmować w razie czego zażyć nospe 🙂

Aaaa jestem w 4t było widać na USG kropeczke malutka 2mm ❤️ Także coś się dzieje powiedział ze beta HCG super wzrasta żeby nie panikować ze progesteron może raz się podnosić raz spadać przepisał mi duphaston 2 razy dziennie zlecił badania grupę krwi toksoplazmozę TSH i kazał przyjść za 2 tygodnie ze powinno już coś większej widać 🙂 także się bardzo cieszę ! A i boleści mogą być czasem żeby się nie przejmować w razie czego zażyć nospe 🙂
Widzisz same dobre wieści❤️ A co powiedział na te zawirowanai z pecherzem?

reklama
Widzisz same dobre wieści❤️ A co powiedział na te zawirowanai z pecherzem?
Już mi wszystko przeszło jakieś chwilowe miałam odczucia 😅 jedynie co to podbrzusze i jajniki mnie zabolą ale podobno to normalne słowa doktora ,,wszystko się tam zmienia’’ 🤷🏼‍♀️🙂 także w razie czego mam nospe mogę zażywać 2 razy dziennie .... ale raczej nie będę się do tego stosować jedynie jak bardzo mnie będzie męczyło to wtedy

Do góry