reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

beta

A miałaś może przy tym plamienia lub krwawienia ? U mnie znajoma tak miała...
Ja narazie nie mam ...
A i badalas może progesteron na początku zaraz ? 🤔
Plamienie dopiero dostałam w szpitalu . Wtedy nie badałam progesteronu tylko Betę i ta rosła prawidłowo . szpitalu przystopowała . A to był jakiś 4-5 tydzień .

reklama
Dziewczyny a miałyście może taki objaw dużego parcia na mocz? Niby się wam chce ale nie do końca sorcia ze tak pytam 🤦🏼‍♀️😅

Właśnie mam trudność z oddaniem moczu muszę się dużo naprężyć nie wiem 🤦🏼‍♀️ Zaczynam się bać
Jak nic zaczyna się zapalenie pęcherza, koniecznie wspomnij jutro o tym lekarzowi. Możesz dodatkowo kupić sobie też sok żurawinowy do rozcieńczania z wodą w aptece🙂

Jak nic zaczyna się zapalenie pęcherza, koniecznie wspomnij jutro o tym lekarzowi. Możesz dodatkowo kupić sobie też sok żurawinowy do rozcieńczania z wodą w aptece🙂
Ale myślisz ze to może dobry znak ze jednak się tam coś dzieje ale jest wszystko ok ? 🙉🙊

Ale myślisz ze to może dobry znak ze jednak się tam coś dzieje ale jest wszystko ok ? 🙉🙊
Dobry znak że możesz mieć zapalenie pęcherza? No nie polecam zapalenia pęcherza. Nic w tym pozytywnego nie ma😅 poczekaj spokojnie do tej poniedzialkowej wizyty. O której masz? Możesz jutro kupić w aptece całodobowej ten sok i już sobie pić, nie zaszkodzi. A może to wcale nie zapalenie się zaczyna, może chwilowy dyskomfort. Po prostu lekarza się poradź.

Dobry znak że możesz mieć zapalenie pęcherza? No nie polecam zapalenia pęcherza. Nic w tym pozytywnego nie ma😅 poczekaj spokojnie do tej poniedzialkowej wizyty. O której masz? Możesz jutro kupić w aptece całodobowej ten sok i już sobie pić, nie zaszkodzi. A może to wcale nie zapalenie się zaczyna, może chwilowy dyskomfort. Po prostu lekarza się poradź.
Wiem wiem dobra jestem 😅 hehe dzięki jeszcze raz 😅 mam koło 14,15 dam znać jak będę po już nie mecze głupota 😅 ważne ze podbrzusze już nie boli 🙏🙂

Wiem wiem dobra jestem 😅 hehe dzięki jeszcze raz 😅 mam koło 14,15 dam znać jak będę po już nie mecze głupota 😅 ważne ze podbrzusze już nie boli 🙏🙂
To super, że nie boli, odpoczniesz chwilę 🙂Ja na taki ból jeszcze czasem brałam magnez i jak bardziej bolało to paracetamol. W ciąży można maksymalnie 4paracetamole. Będę trzymać kciuki w poniedziałek ❤️✊✊✊

reklama
O
Witajcie, mam takie pytanie okres spóźnia mi się już tydzień czasu, z testów ciążowych wychodzą same negatywne. Dzisiaj zrobiłam badanie z Beta HCG wynik wyszedł 6,36, w poniedziałek jeszcze raz spróbuje zrobić badania z krwi. Czy miał ktoś podobny przypadek.
Gratuluje przyrostu 😄

Do góry