reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Beta po 17 dniach od stosunku.

nasturcjja

Fanka BB :)
Witajcie, wiem ze macie mnie już dość, ale ciagle chodzą mi po głowie głupie myśli. Poprzedni mój wątek był o mojej historii, dużo z Was dało mi wyraźnie do zrozumienia, ze w ciąży nie jestem, ale mój mózg „wariuje”. Beta po 17 dniach od pettingu bez żadnego stosunku <0.10
Jutro mam okazje znowu powtórzyć betę w tym samym labo, ale zastanawiam się czy jest sens znowu wydawać 4 dychy ( a jestem studentka) 😂😂
Czy jesteście pewne, ze beta wykonana po 17 dniach i wykonana po „mniejszym krwawieniu miesiączkowym”, bo ja nazywam to plamieniem jest wiarygodna? Po głowie chodzi mi myśl, ze skoro beta po tym słabym krwawieniu była ujemna to nie ciąża była powodem tego odskoku od normy moich obfitych miesiączek. Wiec stad pytam, czy 17 dni po możliwym ( a raczej mało możliwym) zapłodnieniu przez petting beta jest wiarygodna
Po becie wykonałam jeszcze kilka testów, były negatywne, ale boje się, ze strumieniowy, który wykonałam jako ostatni zbyt krótko trzymałam pod strumieniem moczu? Producent pisze, ze trzeba trzymać 10 sekund, ale to na bank spowodowałoby zalanie.. trzymałam może 4 sekundy i ten wacik był już przesiąknięty moczem, test zaczął się natychmiastowo robić, wiec sama nie wiem co mam o tym myslec? Te kasetowe PINK 10 czułości wychodzą negatywnie
Przepraszam Was za to ze zadaje tak durne pytania, ale Wy się znacie..

reklama
Wybacz że to powiem ale ty masz serio problem w głowie...
I proszę tego nie traktowac jako hejt.

Nie mam pojęcia co studiujesz i wolę nie wiedzieć gdzie masz zamiar pracować , bo to woła już o pomstę to co ty wyprawiasz 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
Naprawdę nie jest ci głupio ze swoim zachowaniem ?
Tu nie laboratorium i nie ginekolog ale poważna i konkretna pomoc u psuchologa i psychiatry jest ci potrzebna.

Wybacz że to powiem ale ty masz serio problem w głowie...
I proszę tego nie traktowac jako hejt.

Nie mam pojęcia co studiujesz i wolę nie wiedzieć gdzie masz zamiar pracować , bo to woła już o pomstę to co ty wyprawiasz 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
Naprawdę nie jest ci głupio ze swoim zachowaniem ?
Tu nie laboratorium i nie ginekolog ale poważna i konkretna pomoc u psuchologa i psychiatry jest ci potrzebna.
Nie traktuje tego jako hejt i nie obrażam się gdyż zdaje sobie sprawę z tego jak absurdalnie to brzmi i ze mam problem..

Prawda jest taka, że jutro pójdziesz na test- wyjdzie ci brak ciąży, okres spóźni ci się 1 dzień- pójdziesz od razu na betę i machniesz 10 testów z apteki.
Położysz się z chłopakiem, on zrobi ci palcówkę i znowu przez 2tygodnie codziennie będziesz latać na betę.

Rób co chcesz. Tylko zamieszczanie co chwilę nowych tematów = to jest w tej chwili kompletnie bez sensu.
I będzie cały czas bez sensu.
Aż któregoś dnia, nie wiem.. za rok czy za dwa gdy faktycznie zajdziesz w ciążę to nikt nie będzie brał ciebie na poważnie.

Prawda jest taka, że jutro pójdziesz na test- wyjdzie ci brak ciąży, okres spóźni ci się 1 dzień- pójdziesz od razu na betę i machniesz 10 testów z apteki.
Położysz się z chłopakiem, on zrobi ci palcówkę i znowu przez 2tygodnie codziennie będziesz latać na betę.

Rób co chcesz. Tylko zamieszczanie co chwilę nowych tematów = to jest w tej chwili kompletnie bez sensu.
I będzie cały czas bez sensu.
Aż któregoś dnia, nie wiem.. za rok czy za dwa gdy faktycznie zajdziesz w ciążę to nikt nie będzie brał ciebie na poważnie.
Wiec co proponujesz oprócz wizyty u psychologa? Po prostu potrzebuje wsparcia, którego tutaj szukam, potrzebuje osoby która jasno mi powie, Ze ta beta po 17 dniach jest wiarygodna i tyle..

Wiec co proponujesz oprócz wizyty u psychologa? Po prostu potrzebuje wsparcia, którego tutaj szukam, potrzebuje osoby która jasno mi powie, Ze ta beta po 17 dniach jest wiarygodna i tyle..
Jest wiarygodna, beta. Każdy Ci mowi, ze brak ciazy. ale problemem jestes Ty. Jeśli masz takie jazdy to przestan uprawiać seks, proste.

I tak codziennie ? Serio?
Nie nie jesteś.
Jestem ?
Nie nie jesteś.
A dzisiaj jestem ?
Nie jesteś...
...marzec
Jestem ? Bo beta <0.2 ...
Nie jesteś .
A ten test ? Zrobiłam wczoraj, dzisiaj jest kreseczka
Nie nie jesteś .

Naprawdę o takie coś ci chodzi ?
bez realnego wsparcia my ci tu i tak nie pomożemy bo co parę dni od nowa będzie nachodzić ciebie to samo przerażenie

I tak codziennie ? Serio?
Nie nie jesteś.
Jestem ?
Nie nie jesteś.
A dzisiaj jestem ?
Nie jesteś...
...marzec
Jestem ? Bo beta <0.2 ...
Nie jesteś .
A ten test ? Zrobiłam wczoraj, dzisiaj jest kreseczka
Nie nie jesteś .

Naprawdę o takie coś ci chodzi ?
bez realnego wsparcia my ci tu i tak nie pomożemy bo co parę dni od nowa będzie nachodzić ciebie to samo przerażenie
Okej dziękuje, mam teraz trochę poczucie winy, ze spytałam, a nie chciałam niczego złego.. no ale taka prawda, mam problem z takimi myślami, dzięki za odpowiedzi 🥰

reklama
I mówimy ci to tutaj na serio, z dobrymi chęciami, idź gdzieś z tym problemem bo się wykończysz, wpadniesz w poważne paranoje i nerwice .

Do góry