reklama
blanny
Fanka BB :)
Te testy poza tym, że stare i zleżałe, to są negatywne. Beta też negatywna...Owulację miałam 22 grudnia potwierdzaną u ginekologa. Okres spoznia mi sie 3 dni.
Myślę, że jak za kilka dni nie dostaniesz okresu, to powtórz test. Choć jeśli owulacja była 22 grudnia to nie ma szans, by przy zapłodnieniu jeszcze była beta negatywna. Wynosiłaby juz kilkaset jednostek... Albo więcej, zależy kiedy by było zagnieżdżenie.
Chyba, że owulacja była jednak później czy coś... Ale skoro miałaś monitoring, to raczej wątpliwe...
Jak za kilka dni okresu nie będzie, proponuję wizytę u ginekologa.
Na testach coś tam przebija, choć strasznie blade i trzeba naprawdę dobrze się przyjrzeć, może źle wykonane, nie wiem. Ja to w zasadzie do 6 tygodnia nie wiedziałam o ciąży, bo wszystkie testy do samego końca wychodziły mi totalnie białe więc nawet „nie znam” pozytywnego testu... dopiero beta w 6 tyg, jak już wariowałam przez brak miesiączki wyszła pozytywna.. albo po prostu poczekajOwulację miałam 22 grudnia potwierdzaną u ginekologa. Okres spoznia mi sie 3 dni.
Dziewczyny kolejny cykl, kolejne oczekiwania. Okres miałam dostać wczoraj. Jedyne co mam to ból piersi nic więcej. Czy tutaj coś widać już.. niestety test nie z porannego moczu tylko popołudniowego. Bete moge zrobić jutro rano, dzisiaj mi na to praca nie pozwoliła.
Załączniki
blanny
Nie rozkładamy testów... I nie ma sensu raczej tak szybko robić z południowego zamiast z porannego. Chyba nic za bardzo nie ma... Zrób rano z porannego moczu albo betę...Dziewczyny kolejny cykl, kolejne oczekiwania. Okres miałam dostać wczoraj. Jedyne co mam to ból piersi nic więcej. Czy tutaj coś widać już.. niestety test nie z porannego moczu tylko popołudniowego. Bete moge zrobić jutro rano, dzisiaj mi na to praca nie pozwoliła.
olka11135
Dziewczyny kolejny cykl, kolejne oczekiwania. Okres miałam dostać wczoraj. Jedyne co mam to ból piersi nic więcej. Czy tutaj coś widać już.. niestety test nie z porannego moczu tylko popołudniowego. Bete moge zrobić jutro rano, dzisiaj mi na to praca nie pozwoliła.
Jak dla mnie negatyw
reklama