Madziakk26
Zaciekawiona BB
Witam. Mniej wiecej 2 tyg temu powinnam mieć okres, a miałam jednodniowe plamienie... kilka dni minęło, okres się nie pokazywał. 20.09Postanowiłam zrobić test. Pokazały się dwie kreski. Wizyta u ginekologa 28.09. Wczoraj tj 22.09 test beta krwi i wynik to 68503,58. Myślicie, że będzie widać już serduszko na usg? Czego mogę się spodziewać? Pierwszą ciążę poroniłam w listopadzie tamtego roku i niby się cieszę, że po roku się znów udało zajść, lecz mam bardzo dużo obaw no i krótko mówiąc stres mnie zżera. Łatwo powiedzieć, że nie ma co się na zapas przejmować... Kto poronił to wie jakie to jest ciężkie... Wtedy poroniłam w 4-5 tygodniu. bo zarodek się źle rozwijał.
Czy ktoś z Was poronił w pierwszej ciąży, a w drugiej było wszystko dobrze? Tym razem wybrałam jednego z najlepszych lekarzy w mieście, naprawdę ma dobre opinie, profesjonalny sprzęt i dobre podejście do pacjenta, bo niestety poprzedni ginekolog był zły. Był chamski i nie miły. Proszę o jakieś opinie, sugestie.. bardzo się boje.
Czy ktoś z Was poronił w pierwszej ciąży, a w drugiej było wszystko dobrze? Tym razem wybrałam jednego z najlepszych lekarzy w mieście, naprawdę ma dobre opinie, profesjonalny sprzęt i dobre podejście do pacjenta, bo niestety poprzedni ginekolog był zły. Był chamski i nie miły. Proszę o jakieś opinie, sugestie.. bardzo się boje.