reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Beta hcg

beata1996

Aktywna w BB
Witam ..przychodzę z pytaniem i porada.. wiem ,ze nie jesteście lekarzem..
A więc miesiac temu zrobilam bete .. wynosiła ona 0.1
W wtorek bylam u ginekologa 24 września lekarz powiedział że widzi pęcherzyki i z samego rana mam zrobic test ciazowy .. test wyszedl negatywny poszłam na bete wyszlo 1.20 .. wiem ,że jest to poniżej normy ale nie wiem czy nie za wnet na zrobienie krwi i testu miesiaczke mam dostać6 pazdziernika.. bylam u lekarza na kontroli i dlatego wiem o pęcherzyku :)

reklama
reklama
Naprawde to nie jest odpowiedni moment dla mnie .. ale jeśli by chodzilo lekarzowi o pecherzyk owulacyjny to dlaczego mówił o tescie z rannego moczu i ,ze widzi ciaze no z palca sobie tego nie wyssalam ..
A czy mówiłaś w którym dniu cyklu jesteś? Tak jak pisałam wcześniej,mógł to być artefakt, który ciąża nie jest.

Jesteś drugim przypadkiem o którym czytam, gdzie USG pokazuje pecherzyk w macicy szybciej niż beta hcg.

Tamta sprawa jeszcze się nie wyjaśniła, bo dziewczynie chyba po 3 dniach od negatywnej bety zaczęły wychodzić pozytywne testy. Ogólnie to sprawa z innego forum i wszyscy czekają na ponowną betę.
Jestem bardzo ciekawa jak to się u was rozwiąże. :)

Daj znać koniecznie jak coś się wyjaśni u Ciebie. :)
Chyba czytamy ten sam wątek [emoji6]sama jestem ciekawa jak ja to się rozwinie tu u autorki postu i tam [emoji6]

reklama
Do góry