reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Beta hcg

beata1996

Aktywna w BB
Witam ..przychodzę z pytaniem i porada.. wiem ,ze nie jesteście lekarzem..
A więc miesiac temu zrobilam bete .. wynosiła ona 0.1
W wtorek bylam u ginekologa 24 września lekarz powiedział że widzi pęcherzyki i z samego rana mam zrobic test ciazowy .. test wyszedl negatywny poszłam na bete wyszlo 1.20 .. wiem ,że jest to poniżej normy ale nie wiem czy nie za wnet na zrobienie krwi i testu miesiaczke mam dostać6 pazdziernika.. bylam u lekarza na kontroli i dlatego wiem o pęcherzyku :)

reklama
reklama
miałam koleżankę która miałą tak samo jak ty i była w ciąży daj znać jak wyszło a przy okazji jak już tu jestem to ostatnio znalazłąm coś mega fajnego w necie cyclotest do antykoncepcji i planowania dziecka ja właśnie nie mogę zajść w ciążę i chyba go przetestuje a wy słyszałyście o tym dziewczyny ?
Dam napewno znać jak juz wszystko będę wiedzieć.. na razie sama myślę co to może być i jak to odbierać

Tak mam bardzo regularne cykle co 28 dni .
No to wg tego co piszesz to zaszłaś w ciążę podczas okresu co do regularnych cyklow ma się nijak. Kiedy miałaś owulacje? Przy 28 dniowym cyklu owulka wypada w połowie,wiec tego 24 raczej chodziło o pęcherzyk na jajniki a nie w macicy. Jaki miał wymiar, pamiętasz może?

No to wg tego co piszesz to zaszłaś w ciążę podczas okresu co do regularnych cyklow ma się nijak. Kiedy miałaś owulacje? Przy 28 dniowym cyklu owulka wypada w połowie,wiec tego 24 raczej chodziło o pęcherzyk na jajniki a nie w macicy. Jaki miał wymiar, pamiętasz może?
Nie pamiętam naprawdę z ręką na sercu i wiem ,ze napewno lekarz mówił ze jest pecherzyk w macicy .. nie wiem . Pozostaje mi czekać do miesiączki

reklama
Do góry