K
klaudia16
Gość
Tą gdzie wyszło 14 998 to taki impuls był w poczekalni, a druga lekarz kazał zrobić żeby się upewnić. Powiedział że to co widzi na usg nie klei mu się z betą i że jak będzie niższa to już wiadomo, że puste i mam czekać na poronienie, a jak będzie wyższa to zebym odczekała z tydzień i zrobiła betę, chyba ze będzie dalej rosnąć to mam iść do szpitala z tym skierowaniem na usunięcie...@klaudia16 A co Cię podkusiło aby robić betę przy tak dużych wartościach? Ona już tak szybko nie rośnie. Jednakże przy takiej wartości już powinien być widoczny zarodek. Ja bym poszła prywatnie do innego gina z dobrym USG.
Nie widać nic w środku, tzn nic nie było 2.01 a teraz jak byłam u tego doktora co ma dokładniejsze USG to mówił że taka niteczka na środku powstała jakby ciałko żółte ale przestała się rozwijać a to co na pierwszym usg lekarz myślała że to będzie zarodek to on powiedział że to się odklei bo to jest charakterystyczne dla poronien w pustym jaju płodowym.. wiem, że wychodzi 6 +4, ale ja owulacje miałam na 10000% w 17 lub 18 dzień, dzisiaj mija 4 tydzień od poczęcia.. zagnieździć się musiało 21.12 bo czułam, że co jest nie tak i akurat po 3 dniach 24.12 beta wyszła 156,8..