jedz do szpitala sprawdzić.Dziewczyny 5 tydzień przed chwila byłam w łazience dostałam brązowego plamienia nie wiele i lekkie skurcze w macicy co to może znaczyć ?piszą że to implantacja zarodka
reklama
Zuzanna1996
Fanka BB :)
Dziewczyny dziś już nie ma plamienia czy udać się pomimo to do szpitala ?
MartaMarkry
implantacja to miała miejsce wcześniej juz, skoro masz pozytywna betę.Dziewczyny 5 tydzień przed chwila byłam w łazience dostałam brązowego plamienia nie wiele i lekkie skurcze w macicy co to może znaczyć ?piszą że to implantacja zarodka
Konsultacja z lekarzem wskazana. Warto zbadać tez progesteronu
MartaMarkry
każde plamienie w ciazy wymaga konsultacji lekarskiej.Dziewczyny dziś już nie ma plamienia czy udać się pomimo to do szpitala ?
Zuzanna1996
Jestem w innym mieście dziewczyny 400 km od domu myślicie że szpital normalnie mnie przyjmie ?Ja bym pojechała, faktycznie implantacja była wcześniej, bo po implantacji zaczyna się wytwarzanie bety.
MartaMarkry
co za pytanie…. Tak….Jestem w innym mieście dziewczyny 400 km od domu myślicie że szpital normalnie mnie przyjmie ?
Kinnia95
Oczywiście, że tak. Daj znać co powiedział lekarz.Jestem w innym mieście dziewczyny 400 km od domu myślicie że szpital normalnie mnie przyjmie ?
reklama
Zuzanna1996
Nie właśnie tylko betę byłam u lekarza w piątek mówił że wszystko super i że jest pęcherzyk ciążowy 5 mmA badalaś też progesteron? Brązowe plamienie może być przez jego niedobór. Albo jedź do szpitala albo umów się szybko na wizytę.