olak96
Fanka BB :)
Właśnie cały czas chodzę prywatniejeśli nic cię niepokoi to przełóż na później. Bez sensu fundować sobie stres późniejszy, ze zarodka jeszcze nie ma itp.
A idziesz na NFZ czy prywatnie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Właśnie cały czas chodzę prywatniejeśli nic cię niepokoi to przełóż na później. Bez sensu fundować sobie stres późniejszy, ze zarodka jeszcze nie ma itp.
Przez tydzień wzrosła aż tyle? :O superNo może poczekam, najwyżej będę kontrolować betę co jakiś czas
to tym bardziej bym poszła chwile później. Jeśli nic nie zobaczy to zaprosi cię za 2 tygodnie (tak z reguły bywa)Właśnie cały czas chodzę prywatnie
A ja wolałam wiedzieć czy pęcherzyk jest na odpowiednim miejscu i teraz jestem spokojniejsza i lekarz kazał przyjść za 2 tygodnie lub 3 ale chyba pójdę za 2jeśli nic cię niepokoi to przełóż na później. Bez sensu fundować sobie stres późniejszy, ze zarodka jeszcze nie ma itp.
cieszę się, ze zrobilas jak uważasz, ale w tym przypadku akurat nie ma pewności ze beta na zaplanowanej wizycie która jest stosunkowo szybko osiągnie ta wartość minimalna by zobaczyć i wykluczyć złe umiejscowienie pęcherzyka.A ja wolałam wiedzieć czy pęcherzyk jest na odpowiednim miejscu i teraz jestem spokojniejsza i lekarz kazał przyjść za 2 tygodnie lub 3 ale chyba pójdę za 2
Zgadzam się z Wami pójdę, tydzień po planowanej miesiączce, tak jak kazał lekarz, dla swojego spokoju, a nóż zobaczy pęcherzyk albo zmianę w endometrium i może potwierdzi ciążecieszę się, ze zrobilas jak uważasz, ale w tym przypadku akurat nie ma pewności ze beta na zaplanowanej wizycie która jest stosunkowo szybko osiągnie ta wartość minimalna by zobaczyć i wykluczyć złe umiejscowienie pęcherzyka.
Autorka posta raczej już sama wie co ma zrobić i postąpi według własnego uznania
Z tematu się wyłączam. Uważam ze jedt wyczerpany
tak, normalne4 tydzień +5 dziewczyny miałyście bole jak w okres i ciągniecie w macicy i bole jajników raz lewy raz prawy mi dziś trochę dokucza lekarz mówił że normalne ale trochę się boje nie mam żadnych plamień
Ja tak też mam4 tydzień +5 dziewczyny miałyście bole jak w okres i ciągniecie w macicy i bole jajników raz lewy raz prawy mi dziś trochę dokucza lekarz mówił że normalne ale trochę się boje nie mam żadnych plamień