reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

bardzo blada kreska?

reklama
Widzę cień cienia, ale tak jak dziewczyny piszą ważne jest, kiedy wyszedł, czy o czasie, tj. do 5 minut po zrobieniu, czy później. A co do tych kresek po pół godziny powiem Wam ciekawostkę. Miesiąc temu w 9 dniu po transferze zrobiłam 2 testy i na obu wyszły takie właśnie cienie kreseczek, ale dopiero po ok. 20 minutach. Z ciekawości zrobiłam trzeci test z moczu mojego dwuletniego synka (akurat nasiusiał do nocnika) i nie wyszło kompletnie nic, nawet po godzinie. Potem okazało się, że miałam betę 1,4. Oczywiście nic z tego nie wyszło, bo jak na ten dzień wynik był za niski, ale wychodzi na to, że testy to wykryły :)

Mokate czy zatem sugerujesz, że beta powyżej 1 oznacza, że coś zaczęlo sie dziac? ja przed córką zawsze miałam 0,1 lub wynik z labu stężenie nieoznaczalne, natomiast w ostatnich dwóch cyklach wynik 2.

Do góry