NiebieskookaEM
Fanka BB :)
Mnie bardziej dziwi jak ginekolog to badal o.oNo to 50 czy 159?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mnie bardziej dziwi jak ginekolog to badal o.oNo to 50 czy 159?
Jeśli miałaś 1 dzień cyklu 10 lipca, 31 lipca byłaś u ginekologa, wyszedł 3ci tydzień i beta 159, to albo coś jest mocno nietak z ciążą ( bo jeszcze o wiele wcześniej miałaś.pozytywmy test) albo mocno ci się rozjechał cykl.1 - 10 tygodni 202 - 231000
Wynik
159,26
Albo mocny trollingJeśli miałaś 1 dzień cyklu 10 lipca, 31 lipca byłaś u ginekologa, wyszedł 3ci tydzień i beta 159, to albo coś jest mocno nietak z ciążą ( bo jeszcze o wiele wcześniej miałaś.pozytywmy test) albo mocno ci się rozjechał cykl.
Nowe metody, nie wiedziałaś?Mnie bardziej dziwi jak ginekolog to badal o.o
Jeżeli to prawda to ja na serio nie ogarniam po co ktoś bawi się w takie rzeczy. Jaki jest cel tej osoby?Ta cała Weronika to zwykly troll. Przed chwilą wstawiła zdjęcie rzekomo swoich wyników bety,ale znalazlam to zdjęcie na innym forum. Skopiowała i trolluje tutaj. Nie ma sensu z ta osobą dalej prowadzić konwersacji. Zobacz załącznik 1651858
Gdzie ona to wstawiła?Ta cała Weronika to zwykly troll. Przed chwilą wstawiła zdjęcie rzekomo swoich wyników bety,ale znalazlam to zdjęcie na innym forum. Skopiowała i trolluje tutaj. Nie ma sensu z ta osobą dalej prowadzić konwersacji. Zobacz załącznik 1651858