reklama
W
Weronika_21356
Gość
12 08 2024 mam we wtorek
W
Weronika_21356
Gość
Dlaczego pokazuje mi ze jestem w ciazy słabo widoczna kreska oznacza pozytywne robilam nawet 3 testy sa pozytywne takie same
Lady Loka
Fanka BB :)
CZemu nie zrobisz tej bety?Dlaczego pokazuje mi ze jestem w ciazy słabo widoczna kreska oznacza pozytywne robilam nawet 3 testy sa pozytywne takie same
Kitsune
Moderator
Jakbyś się trochę wysiliła i przeczytała co dziewczyny piszą, to zauważyłabyś wyżej post olki o pozytywnach testach które wcale nie oznaczały ciąży. JEDYNYM co potwierdzi ciążę jest badanie BETA HCG Z KRWI które zrobisz w każdym laboratorium, wszędzie. Jeżeli jesteś dorosłą kobietą to chyba masz 50 złotych żeby zrobić to badanie. A jeśli nie to pożycz od kogoś.Dlaczego pokazuje mi ze jestem w ciazy słabo widoczna kreska oznacza pozytywne robilam nawet 3 testy sa pozytywne takie same
Zobacz załącznik 1651810
W
Weronika_21356
Gość
Lekarka wzięła i ma dać znać przez telefon co i jqk
Kitsune
Moderator
Co lekarka wzięła?Lekarka wzięła i ma dać znać przez telefon co i jqk
Lady Loka
Ale co wzięła? Przeciez Ty na tej wizycie byłaś kilka dni temu, a wynik bety jest tego samego dnia. Ciebie serio kompletnie to nie interesuje?Lekarka wzięła i ma dać znać przez telefon co i jqk
Kitsune
Moderator
Może ten pozytywny test na pamiątkęAle co wzięła? Przeciez Ty na tej wizycie byłaś kilka dni temu, a wynik bety jest tego samego dnia. Ciebie serio kompletnie to nie interesuje?
reklama
Lady Loka
Jeżeli to nie trolling to dla mnie to jest poziom niewiedzy sięgający absurdu, poziom ignorancji równie wysoki. Nie wiem, mój mózg nie ogarnia.Może ten pozytywny test na pamiątkę
Podziel się: