reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

bajki na audiobookach

mama.mi

Początkująca w BB
WItam. Czy korzystacie z takich nagrywanych bajek dla dzieciaków? Ja staram się jak najczęściej czytać dzieciom, ale czasami nie ma czasu i wydaje mi się, że takie nagrane bajki czytane byłby dobrym roziwązaniem. Tak samo na przykład do samochodu. ALe się rozpisałam nieportzebnie ;) Ogólnie czy znacie jakieś sprawdzone, niedrogie bajki, które można puścić na komputerze na przykład.
Pozdrawiam :-)

reklama
Znamy ;) Znaczy się mój bratanek zna, a ja jako najlepszy wujek siłą rzeczy muszę być na bieżąco. Z bajek polecam te
Bajki Drwala Gruchawki - audiobook, książka audio - Ryszard A. Gruchawka - audiobook jako płyta CD
oraz te
Kram z bajkami - Bajki - Audiobook
Te akurat mielismy okazje poznać i zarówno pod wględem jakości nagrania i treści są sprawdzone i oceniam je na 5. Trochę się znam na audiobookach bo słucham ich od dawna, niekoniecznie bajek ;) ale wiem co w trawie piszczy.. ;)

Do góry