reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bajeczki, książeczki i WWW dla maluchów

Ja polecam serie filmików BabyEinstein. Na Youtube tez jest kilka odcinków: YouTube - Blinkx Video Baby Einstein Baby Beethoven Part 1 of 3.flv. W tle leci muzyka klasyczna.

Przeczytałam ostatnio, że wszystkie niemowlęta rodzą się ze słuchem absolutnym i od nas tylko zależy czy go stracą czy nie. Nie za bardzo w to wierze, bo wiem, że Mary nie będzie miała talentu muzycznego po rodzicach. Ale mimo wszystko warto rzeczywiście puszczać muzykę - każdą, nie tylko klasyczną!

reklama
Nefretete - ten program też mi się podoba, ogląda go starsza. Gośka od czasu do czasu zerka na Klub Myszki Miki - oba polecam, bo nie dość, że dzieci lubią to jeszcze wg mnie oba są edukacyjne. ;-) a od naszych dzieci nowy system szkolny będzie wymagać :szok: znajomości malarstwa, muzyki klasycznej itp - coś gdzieś mi się obiło o uszy...

...
Przeczytałam ostatnio, że wszystkie niemowlęta rodzą się ze słuchem absolutnym i od nas tylko zależy czy go stracą czy nie. Nie za bardzo w to wierze, bo wiem, że Mary nie będzie miała talentu muzycznego po rodzicach. Ale mimo wszystko warto rzeczywiście puszczać muzykę - każdą, nie tylko klasyczną!

GĘĘĘĘęęęę? :eek::eek::eek::eek::eek::eek:

Igi nie przepada za oglądaniem tv.Czasem zerknie na bajkę ale musi być jego ulubiona np.Pingu albo Mio Mao.

ale za to hitem są piosenki z Akademi Pana Kleksa i Elmo oraz Kubuś Puchatek i przyjaciele oraz Vienio-Nowe Bloki :-DHHwtedy tańczy i woła "tata"

polecam stronkę lulek.tv
Świetne zabawy są w gospodarstwie i w domku. W domku Alicja uwielbia łazienkę - jest tam zabawa w suszenie włosów, malowanie mamy i golenie taty :)

Antka ulubiona bajka , która wywołuje u niego uśmiech od ucha do ucha to "Zgaduj z Jessem" na mini mini:) sama też chętnie oglądam

reklama
Do góry