reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Badanie zarodkow NGS

Ewelka87

Początkująca w BB
Jestem po drugim IVF mieliśmy za pierwszym razem 6 zarodkow blastek niestety zadne nie zostaly ze mna.Teraz za drugim IVF mieslimy tez 6 blastek z czego 4 zostaly zbadane.Podany zostal mi jeden poniewaz 3 mialy wady a 1 zdrowy.Dziewczyny jak u was czy tez mialyscie badanenie zarodki i czy z tego ciąża byla?

reklama
ja moalam pgs. 3 zbadane - 2 zdrowe 1 chory. podany pierwszy i zaskoczyło- nie znam plci bo mi nie chca powiedzieć..
U mnie maz ma genetyczny balagan ja jestem zdrowa. a u was?

ja moalam pgs. 3 zbadane - 2 zdrowe 1 chory. podany pierwszy i zaskoczyło- nie znam plci bo mi nie chca powiedzieć..
U mnie maz ma genetyczny balagan ja jestem zdrowa. a u was?
My jesteśmy przebadani wzdłuż i wszerz i niema odpowiedzi dlaczego nie idzie naturalnie.Raz tylko nam sie udało naturalnie ale ciaza zastrzymala sie w 10tyg.A jak dawno miałaś transfer?

Do góry