reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Badanie szyjki różne fazy cyklu

Lilka2304

Fanka BB :)
Czy ktoś zna się na badaniu szyjki jestem 6 dni przed @ w środku jestem troszeczkę opuchnieta tak czuję a szyjke to ledto czubkiem największego palca mogę dotknąć może to oznaczać że ten cykl się udał gdzies czytałam że przed @ szyjka powinna być niziutko

reklama
Jesteś jeszcze 6 dni do @ . Wszystko może się zdarzyć jeszcze... Ale mam nadzieję że Wam się udało:) mam uczucie spuchniecia od 3mc ciazy jakoś. Wcześniej chyba nic takiego nie było. Ale każdy jest inny:)

reklama
Ja miałam ostre klucie jajnika w 25dc przy 30 dniowych cyklach. W tym cyklu się udało. Nie wiem czy już się ciążowo wtedy coś dzialo:) Ale z tego co czytałam to wiele dziewczyn tak miało :)

Może się udało nie nastawiam się tak bardzo bo jak pisałam mało było przytulnek i mój chłopak ma te 3% zobaczymy czy @ przyjdzie
Ja miałam ostre klucie jajnika w 25dc przy 30 dniowych cyklach. W tym cyklu się udało. Nie wiem czy już się ciążowo wtedy coś dzialo:) Ale z tego co czytałam to wiele dziewczyn tak miało :)

Ogl według apki miałam. Ja dostac 17dc ale bol jajników taki mega że nie mogłam czasami siedzieć miałam kilka dni wcześniej a kilka dni przed tym jak czulam te bóle był stosunek
Ja w tym cyklu np miałam bóle jak na owulacje, a okazało się, że od tych boli dopiero tydzień minął i wystąpił szczyt objawów i długi czas miałam wysoko szyjkę, ale nie całkiem otwarta. Także czasem to się wszystko tak dziwnie przesuwa..

W pierwszej ciąży tez miałam kłucie jajników kilka dni przed terminem miesiączki. Teraz znowu miałam bóle typowo okresowe, w terminie miesiączki.

Tak samo w tym miesiącu mega mnie męczy zgaga raczej wątpię że to może zwiadowac ciąże ale męczy mnie długo a nie jem takich dziwnych rzeczy ani takich które mogły by ją spowodować
Ja w tym cyklu np miałam bóle jak na owulacje, a okazało się, że od tych boli dopiero tydzień minął i wystąpił szczyt objawów i długi czas miałam wysoko szyjkę, ale nie całkiem otwarta. Także czasem to się wszystko tak dziwnie przesuwa..

Badań się w różnych cyklach przed @ w trakcje po przed owu i chwilę po w tym miesiącu po owu ona jest ciągle wysoko dziś to już bardzo ledwo ja dotykam i jest zamknięta i tak jak by skierowana w stronę pleców. A wejście palcem było ciężkie bo strasznie ciasno nie tak jak zawsze
To normalne w tej fazie cyklu.

reklama
Do góry