reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Badania, Wizyty, USG :)

reklama
To powodzenia :) Będziesz miała usg? Ja miałam dzis przymusową, bo znów mam stan zapalny, ale tylko receptę dostałam. Normalna wizyta za tydzień w czwartek 14.01. a usg połówkowe 18.01.

Mamaka będę miała usg, mam nadzieję że dowiem się jaka płeć bo już się doczekać nie mogę :-)

Roxxi daj znać po wizycie jak miewa się dzidzia :) Ja jeszcze muszę poczekać dwa długie dni na swoją kolej :D Tak bym już chciała znać płeć.... Czuję, że to będzie chłopczyk, mąż ma przeczucie, że dziewczynka. Okaże się kto ma rację może już w czwartek ;) Oby!

reklama
Roxxi ja tez trzymam kciuki. ;) za to żebyś dowiedziała się kto w brzuszku twym siedzi;) bo to że wszystko będzie dobrze to oczywiste. ;) :*

Do góry