reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Badania do invitro - przygotowania 🙏🏻✊🏻

Hej dziewczyny 🙂
Z małym opóźnieniem ale witamy się 🙂
Jestem Wiktoria i pojawiłam się na świecie 23.03.2023
Mamusią urodziła mnie przez CC po dwudniowym nieudanym wywoływaniu porodu bo postanowiłam ulokować się wysoko w brzuszku mimo że to był już 41+2 ale wszystko z nami w porządku 🙂 od tygodnia jesteśmy w domu i nie możemy się sobą nacieszyć 🙂

Dziewczyny! ♥ Z całego serca życzę Wam i wierzę że i Wam się uda ♥️
Oj jaka kruszynka ❤️ Witamy na świecie maleńka 😍 Dużo zdrówka dla Was dziewczyny i przespanych nocy!
Gratulacje!!

reklama
Hej dziewczyny 🙂
Z małym opóźnieniem ale witamy się 🙂
Jestem Wiktoria i pojawiłam się na świecie 23.03.2023
Mamusią urodziła mnie przez CC po dwudniowym nieudanym wywoływaniu porodu bo postanowiłam ulokować się wysoko w brzuszku mimo że to był już 41+2 ale wszystko z nami w porządku 🙂 od tygodnia jesteśmy w domu i nie możemy się sobą nacieszyć 🙂

Dziewczyny! ♥ Z całego serca życzę Wam i wierzę że i Wam się uda ♥️
Gratuluję mamuśka ❗ myślałam o Tobie że coś długo nie dajesz znać . Śliczny cud urodziłaś 😍😍😍💚❤️ zdrówka dla Ciebie i kruszynki ❤️

Hejka dziewczyny😘 jak tam wasze losy się toczą i wy mamuśki jak sobie radzicie w tej nowej wspaniałej roli?
My z malutka 4 tygodnie i się zobaczymy ❤️
O to lada moment będziesz tulić maleństwo 😍 My dziś mamy 8 tygodni, rośniemy szybko
mamy już 4,5 kg szczęścia. Bywają nieprzespane noce, problemy z kupką 🙈 nigdy bym nie pomyślała że kupką będzie mnie tak cieszyć 🤣 no życie wywrócone do góry nogami całkowicie ale staramy się nad tym zapanować 🙈

Byłam w zeszłym tygodniu na wizycie ale malutkiej się nie śpieszy na świat😀do terminu mamy 16 dni także czekam z niecierpilowością jak dalej się wszystko potoczy. Za tydzień jeśli się nic nie zmieni ostatnia wizyta u lekarza i powie co dalej.
A Ty jak tam?

Hej dziewczyny może wy mi pomożecie w podjęciu decyzji. Za parę dni urodzi się moja kruszynka ❤️ planuje od samego początku karmić piersią ale wiadomo różnie to bywa i chce się zabezpieczyć na początek chociażby jednym mlekiem modyfikowanym.
Pytałam położnej jakie jest najlepsze, gdyż chce dostarczyć małej wszystko co najlepsze i usłyszałam, że bebilon. W rodzinie natomiast słyszę, ze po co tyle płacić za mleko jak bebiko jest tańsze.

Hej dziewczyny może wy mi pomożecie w podjęciu decyzji. Za parę dni urodzi się moja kruszynka ❤️ planuje od samego początku karmić piersią ale wiadomo różnie to bywa i chce się zabezpieczyć na początek chociażby jednym mlekiem modyfikowanym.
Pytałam położnej jakie jest najlepsze, gdyż chce dostarczyć małej wszystko co najlepsze i usłyszałam, że bebilon. W rodzinie natomiast słyszę, ze po co tyle płacić za mleko jak bebiko jest tańsze.
Oj tak karmienie piersią to dla mnie mega wyzwanie ale się nie poddaje 💪 mieliśmy je dodatkowo utrudnione z powodu wędzidełka. Jestem obstawiona herbatkami na laktację, słodem jęczmienym, fertlimam czy jak to się tam zwie bo mimo że mamy dwa miesiące to ciągle mi się wydaje że nie dojadą i zdarza mi się go dokarmiać ehh.
A Z tym mlekiem różnie też bywa nie każde dziecku może spasować. My zdecydowaliśmy się na NAN opti plus pro ponieważ w szpitalu dostał buteleczkę i nic mu po nim nie było kosztuje ok 60 złotych za puszkę ale my ją mamy na dwa miesiące 🙈 bo tylko czasem dokarmiam.

hej dziewczyny. Dzisiaj byłam na ostatniej wizycie… moja kruszynka waży 4200 🙉 na wtorek mam skierowanie do szpitala a w środę będziemy witać nasz cud🥰

reklama
Do góry