reklama
Ja leżałam 2h w sumie, po godzinie dostałam szklankę wody i najpierw miałam siedzieć a później powoli wstawaćNo lekarz mówił, że prawdopodobnie w sobotę zobaczymy co dziś powie o 13:00 mam oddać krew a na 15:00 wizyta...
A po takiej punkcji długi się leży w klinice?
Nadzieja1992
Fanka BB :)
Ja leżałam z godzinę po przewiezieniu na salę pozabiegową . Dostałam kroplówkę przeciwbólową mogłam się napić później zjeść usiąść i pomału się ogarniać do domu jeśli nie występowały zawroty głowy.No lekarz mówił, że prawdopodobnie w sobotę zobaczymy co dziś powie o 13:00 mam oddać krew a na 15:00 wizyta...
A po takiej punkcji długi się leży w klinice?
13 mam w 6 dc to bardzo dobry wynikJa mam AMH 6.6
Ja mam AMH 6.6... biorę Puregon 150 i teraz dodatkowo Orgalutran... W 6dc pęcherzyki miały 13mm, jutro mam wizytę, aż jestem ciekawa czy wszystko w porządku
Super wiadomośćW sobotę punkcje na 9:20 jak będzie wszystko ok to transfer w tym cyklu.
Mam nadzieję że każda z Was dołączy grona
Rosse94
U mnie lekarz bał się hiperki, ale powiedział, że wszystko idealnieSuper wiadomość
Mam nadzieję że każda z Was dołączy grona
Też mam taką nadzieję i mam nadzieję, że Dess powtórzyła betę
Deess.
powtórzyłam , ale to samo.. jakoś przeczucie od samego początku mnie nie myliło... Zatem życzę Wam powodzenia wystarczy, że mi się nie udało 3mam mocno za Was kciuki ️ Ja dochodzę do siebie ale nie podejdę do transferu kolejnego w tym jeszcze cyklu za namową doktor chyba muszę odpocząć od hormonów myśli i ciągłych badań i wyjazdów... cóż jestem z wami całym sercemU mnie lekarz bał się hiperki, ale powiedział, że wszystko idealnie
Też mam taką nadzieję i mam nadzieję, że Dess powtórzyła betę
Nadzieja1992
Tak mi przykro miałam do końca nadzieję że jeszcze nie zrezygnowałaś powtórzysz betę i będzie rosła jeszcze usłyszysz słowo mama zatęsknisz za ciszą spokojem i porządkiem w domu odpoczywaj i zbieraj siłypowtórzyłam , ale to samo.. jakoś przeczucie od samego początku mnie nie myliło... Zatem życzę Wam powodzenia wystarczy, że mi się nie udało 3mam mocno za Was kciuki ️ Ja dochodzę do siebie ale nie podejdę do transferu kolejnego w tym jeszcze cyklu za namową doktor chyba muszę odpocząć od hormonów myśli i ciągłych badań i wyjazdów... cóż jestem z wami całym sercem
reklama
Nadzieja1992
Ja też już się niedawno napłakałam zaczął boleć mnie brzuch jak na okres dość mocno że nospe wzięłam a to dopiero 2 dpt wpadłam w panikę jak to Ja oczywiściepowtórzyłam , ale to samo.. jakoś przeczucie od samego początku mnie nie myliło... Zatem życzę Wam powodzenia wystarczy, że mi się nie udało 3mam mocno za Was kciuki ️ Ja dochodzę do siebie ale nie podejdę do transferu kolejnego w tym jeszcze cyklu za namową doktor chyba muszę odpocząć od hormonów myśli i ciągłych badań i wyjazdów... cóż jestem z wami całym sercem