Skoro urosła od ostatniej to bardzo dobrze, poczekaj do 10 albo 11 dnia (bo tak zazwyczaj powinno się oznaczać betę)Dzisiaj 7
reklama
Kwiatowa90
Zaciekawiona BB
Jeszcze zrobie w piatek bete aby bylo znowu po 48hSkoro urosła od ostatniej to bardzo dobrze, poczekaj do 10 albo 11 dnia (bo tak zazwyczaj powinno się oznaczać betę)
Dziekuje za informacje
Nadzieja1992
Fanka BB :)
Niby wartości malutkie aczkolwiek rosną więc jeszcze trzeba weryfikować i nie odstawiać leków. Znam przypadek dziewczyny która miała w 8 dniu betę zerową lekarz kazał odstawić leki, ona nie posłuchała a za dwa dni ponad tysiąc beta zdrowe bliźniaki. PowodzeniaDziewczyny,
Macie wieksza wiedze i doswidczenie, pomozcie…
Beta z poniedzialku 1.7
Dzisiaj 2.6….
Nadzieja1992
Wiesz co mam wrażenie że @Deess. za szybko zrezygnowała.Mam jednak nadzieję, że nie odstawiła leków i zweryfikuję betę za kilka dniSkoro urosła od ostatniej to bardzo dobrze, poczekaj do 10 albo 11 dnia (bo tak zazwyczaj powinno się oznaczać betę)
Ja przy pierwszej procedurze mimo że nic praktycznie nie rosło czułam ciągle klucie i pobolewanie jajników. Przy tej obecnej czułam dużo intensywniejszy ból, straszny dyskomfort przed punkcją i do dnia wczorajszego czułam się i wyglądałam jak w 9 miesiącu ciąży te odczuwanie jajników podczas stymulacji jest kwestią indywidualną. Powodzenia
Mogę podpytać o Twoją pierwszą procedurę? Jakie leki, co poszło nie tak? Ja w poniedziałek miałam pierwsze USG po 6 dniach menopuru 150. Mój estradiol wynosił 76.... W pt kolejna wizyta a ja nie mogę spać ze stresu.
Nadzieja1992
Leki Ovaleap i Menopur. Jednostki początkowe jak dobrze pamiętam 37.5 / 100 na samym początku stymulacji wytworzyło się bardzo dużo pęcherzyków antralnych właściwie jak się później okazało dużo za dużo bo zablokowały się w jajnikach i wybiły się tylko dwa i dominowały do końca stymulacji rosły.Po zastrzyku na blokowanie jeden pękł i zostałam z jednym co dla mnie było absurdalne żebyś się poddawała narkozie i wyciągała jeden . Podjęli decyzję że zrobią mi stymulację po stymulacji czyli z jednej fazy od razu w drugą ale nic z tego zero pęcherzyków estradiol wolno rósł później zaczął spadać i wiedziałam że nic z tego nie będzie.Mogę podpytać o Twoją pierwszą procedurę? Jakie leki, co poszło nie tak? Ja w poniedziałek miałam pierwsze USG po 6 dniach menopuru 150. Mój estradiol wynosił 76.... W pt kolejna wizyta a ja nie mogę spać ze stresu.
Rosse94
Który masz DC?Mogę podpytać o Twoją pierwszą procedurę? Jakie leki, co poszło nie tak? Ja w poniedziałek miałam pierwsze USG po 6 dniach menopuru 150. Mój estradiol wynosił 76.... W pt kolejna wizyta a ja nie mogę spać ze stresu.
Kwiatowa90
Zaciekawiona BB
Niby wartości malutkie aczkolwiek rosną więc jeszcze trzeba weryfikować i nie odstawiać leków. Znam przypadek dziewczyny która miała w 8 dniu betę zerową lekarz kazał odstawić leki, ona nie posłuchała a za dwa dni ponad tysiąc beta zdrowe bliźniaki. Powodzenia
Dziekuje za informacje
To moj pierwszy transfer i bycie tu na forum, wiec nie znam nawet historii z takimi happy endami
Zaczęłam stymulację od 5 dc, a pierwsze badanie estradiolu było po 6 dniach stymulacji a więc w 10 dc.Który masz DC?
Ogólnie to w poprzednim cyklu do 21 dc anty, od 22 dc Gonapeptyl Daily (dalej biorę codziennie), i w 5 dniu po krwawieniu z odstawienia wzięłam pierwszy zastrzyk.
Dodam że to moja druga stymulacja. Pierwsza w czerwcu, protokół krótki, stymulacja gonal f od 3 dc przez 11 dni. Estradiol na końcu 2250, dużo pobranych pęcherzyków i .. 4 komórki, ostatecznie wszystkie padły więc nie było co zapładniać. Wyczytałam że na wysokie amh (8) lepiej sprawdza się menopur, a u mnie jeszcze większe nic...
reklama
Czy masz wysokie amh też? Pewnie u mnie dzieje się to samo....Leki Ovaleap i Menopur. Jednostki początkowe jak dobrze pamiętam 37.5 / 100 na samym początku stymulacji wytworzyło się bardzo dużo pęcherzyków antralnych właściwie jak się później okazało dużo za dużo bo zablokowały się w jajnikach i wybiły się tylko dwa i dominowały do końca stymulacji rosły.Po zastrzyku na blokowanie jeden pękł i zostałam z jednym co dla mnie było absurdalne żebyś się poddawała narkozie i wyciągała jeden . Podjęli decyzję że zrobią mi stymulację po stymulacji czyli z jednej fazy od razu w drugą ale nic z tego zero pęcherzyków estradiol wolno rósł później zaczął spadać i wiedziałam że nic z tego nie będzie.