reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Badania do invitro - przygotowania 🙏🏻✊🏻

reklama
No i super! Trzymam kciuki 🤞❤️
A te wizyty w aptece to podobno są najdroższe... Straszne koszty. Dużo ludzi nie stać na to. Chory system mamy. Sama się boje ze możemy nie dać rady ze względu na koszty. Ale spróbujemy! Warto. 🥰
To te leki nie są w cenie tego całego pakietu In Vitro ? Bo Ja już się pogubiłam.

To te leki nie są w cenie tego całego pakietu In Vitro ? Bo Ja już się pogubiłam.
Moja kumpela jak podchodziła z dofinansowaniem w invimed to mówiła że tak naprawdę apteka sporo kosztuje. Ja jeszcze jestem przed tym wszystkim więc nie wypowiem się bezpośrednio 🤷🏻‍♀️ ale dziewczyny może naświetlą temat kosztów aptecznych? 🤗

Gdzieś czytałam, że te leki, recepty mogą być refundowane, ale nie wiem jak to jest dokładnie i czy trzeba spełnić jakieś warunki i jaka jest ta refundacja 🤷🏻‍♀️

reklama
Moja kumpela jak podchodziła z dofinansowaniem w invimed to mówiła że tak naprawdę apteka sporo kosztuje. Ja jeszcze jestem przed tym wszystkim więc nie wypowiem się bezpośrednio 🤷🏻‍♀️ ale dziewczyny może naświetlą temat kosztów aptecznych? 🤗
Mi lekarz mówił że koszty jakie będziemy musieli ponieść to 10-12 tysięcy coś takiego. Więc myślałam że te leki , zastrzyki są w tej cenie. 🙈 No może napisze jakaś kobitka, która już jest na dalszym etapie. Bo Ja jestem przerażona normalnie pójdę z torbami 🤷

Do góry