reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Archiwum ciążowe-dolegliwości,porody,ciąża przenoszona,cesarka,wieści i nieobecności

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Kitki w takim razie powodzenia jutro. Już niebawem ujrzysz swoją dzidzie. Pozdrawiam.

Modroklejka a może mały urodzi się w urodziny tatusia ;-) czyli 15 marca :-)by były dwie imprezy na raz ;-).Ja się modlę aby nie urodzić 20 lub 24 marca bo wtedy bracia mojego męża mają urodziny, a nie chciałabym aby dzień urodzin mojej córeczki się z czymś powielał :-p co innego jak by to były urodziny mojego męża, ale to niestety nie możliwe, bo one są w październiku :-D

Dzięki Dziewczynki za wsparcie
wiecie co ja od dawna liczyłam na ta cesarke wiec teoretycznie powinnam byc przygotowana, a jakos nie jestem:baffled:
jak juz mamskierowanie i termin to taki strach mnie naszedł ze masakra:szok: najchetniej nosiłabym ten brzuszek jeszcze nie wiadomo ile. Lekarz chciał mnie ciac juz dzis ale mój P. jest teraz w Wa-wie i wraca dopiero dzis wieczorem i chciał abym poczekała na niego.
Dzis usnełam dopiero nad ranem ze stresu, mała tez szalała wieksza czesc nocy, pewnie jej sie nastrój mamusi udzielił;-)
Ale mam stracha mówie Wam... oby do jutra

Przyłączam sie do tych mocno oczekujących chociaz ja mam jeszcze ponad 2 tygodnie:)
Ale wiecie co, tak sobie mysle, że moj kot cos wie i nie chce mi powiedziec:)
Od wczoraj kladzie sie caly czas a to na moich udach (jak leze na boku), a to przy kregoslupie (cala noc tak spal), a to przy brzuchu. hmm...

No a ja dziewczynki jutro do szpitala...już jestem spakowana.:-D;-)

Już nie mogę się doczekać, ginkowi zapowiedziałam, że bez dzidzi ze szpitala nie wychodzę. :happy:

Madziu (Modroklejko) nasza Niunia urodzi się 6.03. a mój G. ma 11.03 urodziny, tak na marginesie jeden z terminów z USG miałam na 11-go właśnie.;-)
Jak jutro pójdę do Szpitala to na urodzinki mężusia wrócimy do domciu. :tak:
A tak wogóle czuje się już beznadziejnie, jakbym wieki w tej ciąży chodziła, do tego te antybiotyki do d...y, pomagają ale nie wiem na co... do tego te bóle na @

Ostatnia edycja:
reklama
tak was czytam i widzę że każda z nas chciałaby juz mieć poród z głowy i maluszka przy sobie :-D:tak: ja też codziennie wstaje z myślą że może dzisiaj a tu nic :-p

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry