Jek, jest podobno taka aplikacja na telefon, która porównuje przyrost LH z testów owulacyjnych na podstawie zdjęć. Chyba nazywa się Premum? Ale zainstalowałam to i mi się nie pokazują te porównania (dodałam juz kilka zdjęc)
Albo ja nie umiem tego włączyć albo zła aplikacja? HELP 
reklama
lady_in_blue
Fanka BB :)
Premom jeśli jużJek, jest podobno taka aplikacja na telefon, która porównuje przyrost LH z testów owulacyjnych na podstawie zdjęć. Chyba nazywa się Premum? Ale zainstalowałam to i mi się nie pokazują te porównania (dodałam juz kilka zdjęc)Albo ja nie umiem tego włączyć albo zła aplikacja? HELP
![]()
stillgrey213
Pokazesz jak to u Ciebie wyglada? Ja dodawalam testy do others i nigdy nie bylo problemu.
Pokazesz jak to u Ciebie wyglada? Ja dodawalam testy do others i nigdy nie bylo problemu.
Zobacz załącznik 1311817
D
doublimam
Gość
Jak dostajesz zdjecia testow to:
- Albo aplikacja daje rade sama ustalic t/c ratio
- Albo informuje, ze zdjecie jest slabe jakosci (nie moze tego sama zrobic) I pyta czy ty to zrobisz. Jezeli klikniesz, ze tak to wyswietla sie skapa odcieni paskow oraz suwaczek, ktorym wskazujesz kolor kreski kontrolna I kolor kreski testowej.
W tej aplikacji zdjecia musza byc dobrej jakosci zeby sama odczytala wynik.
- Albo aplikacja daje rade sama ustalic t/c ratio
- Albo informuje, ze zdjecie jest slabe jakosci (nie moze tego sama zrobic) I pyta czy ty to zrobisz. Jezeli klikniesz, ze tak to wyswietla sie skapa odcieni paskow oraz suwaczek, ktorym wskazujesz kolor kreski kontrolna I kolor kreski testowej.
W tej aplikacji zdjecia musza byc dobrej jakosci zeby sama odczytala wynik.
reklama
stillgrey213
To wynik slabej jakosci testow, te linie sa praktycznie niewidoczne, wiec nierozpoznawalne przez aplikacje. Sprobuj z innymi paskami, bo nawet jesli bedziesz sama podawac recznie wartosci to przeciez nie o to chodzi i nie bedzie to miarodajne.
Podziel się: