reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

aplikacja do porównywania testów owulacyjnych - POMOCY

Jek, jest podobno taka aplikacja na telefon, która porównuje przyrost LH z testów owulacyjnych na podstawie zdjęć. Chyba nazywa się Premum? Ale zainstalowałam to i mi się nie pokazują te porównania (dodałam juz kilka zdjęc) :( Albo ja nie umiem tego włączyć albo zła aplikacja? HELP :(

reklama
Jek, jest podobno taka aplikacja na telefon, która porównuje przyrost LH z testów owulacyjnych na podstawie zdjęć. Chyba nazywa się Premum? Ale zainstalowałam to i mi się nie pokazują te porównania (dodałam juz kilka zdjęc) :( Albo ja nie umiem tego włączyć albo zła aplikacja? HELP :(
Premom jeśli już :)

Pokazesz jak to u Ciebie wyglada? Ja dodawalam testy do others i nigdy nie bylo problemu.
D2DA603F-B346-4DB5-BAEF-61B821564650.png

Narazie dodałam tylko kilka rzeczy zobaczyć co i jak.

Załączniki

• E558B5D2-3708-412C-A168-9D46F57552B7.png
    E558B5D2-3708-412C-A168-9D46F57552B7.png
    139,5 KB · Wyświetleń: 539
Jak dostajesz zdjecia testow to:
- Albo aplikacja daje rade sama ustalic t/c ratio
- Albo informuje, ze zdjecie jest slabe jakosci (nie moze tego sama zrobic) I pyta czy ty to zrobisz. Jezeli klikniesz, ze tak to wyswietla sie skapa odcieni paskow oraz suwaczek, ktorym wskazujesz kolor kreski kontrolna I kolor kreski testowej.
W tej aplikacji zdjecia musza byc dobrej jakosci zeby sama odczytala wynik.

reklama
To wynik slabej jakosci testow, te linie sa praktycznie niewidoczne, wiec nierozpoznawalne przez aplikacje. Sprobuj z innymi paskami, bo nawet jesli bedziesz sama podawac recznie wartosci to przeciez nie o to chodzi i nie bedzie to miarodajne.

Do góry