reklama
AGATA777
Fanka BB :)
No to Antosia jest cwana z tymi obrotami,heee.
Pięknie Ci rośnie.
Pięknie Ci rośnie.
calzedoniafruczka
Dziś był wielki dzień. Antosia miała pierwszą wizytę u dr Łady Aparat oralny Antosi w porządku ponoć dobrze się zapowiada.
W pakiecie był tez psycholog. No i tu też Antosia wypadła bardzo dobrze. Najśmieszniejsze jest to, że ona jest strasznie grzeczna u lekarzy. bałam się, że będzie płakać przy badaniu buzi, a tu nie...Antosię najbardziej interesowały bransoletki pani doktor oraz rurka stetoskopu
W pakiecie był tez psycholog. No i tu też Antosia wypadła bardzo dobrze. Najśmieszniejsze jest to, że ona jest strasznie grzeczna u lekarzy. bałam się, że będzie płakać przy badaniu buzi, a tu nie...Antosię najbardziej interesowały bransoletki pani doktor oraz rurka stetoskopu
wiolunia82
No, bo to grzeczna dziewczynka jest, mama .
Super, ze wizyta przebiegła pomyślnie.
Super, ze wizyta przebiegła pomyślnie.
AGATA777
Brawo Antosiu,dzielna dziewczynka .
Olu jakimspecjalistą jest doktor Łada? i kiedy takie badanie buzi sie przeprowadza...pytam bo my jestesmy pod opieką zwykłego pediatry a neonatologa mamy w krakowie ale tam to nie wiem na jakiej zasadzie bedziemy jezdzic o ile bedziemey....tzn powiedzieli nam ze mozemy bywac jesli pediatra sie nas boi w srode mamy kontrole oczek to zapytam co neonatologiem.
FraniowaMama
mama Natalki i Frania
Mel, dr Ł jest neurologopedą (dr to tytuł naukowy). Jest po prostu rewelacyjna. Śmiem twierdzić ze tylko dzięki jej opiece Franio dzis już prawie normalnie je. Gdy sie pierwszy raz u niej znaleźlismy rzygał jak kot, musiał mieć wszystko blenderowana na absolutnie gładka masę (miał wtedy 14 mies.)
reklama
calzedoniafruczka
Mamy pierwsza sztukę zęba