reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ANKIETA - W którym cyklu udało się zajść w ciążę?

W którym cyklu udało się zajść w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    3 055
reklama
Udało nam się wystarać o Dzieciątko w pierwszym cyklu, ale się za mocno nie nastawiałam psychicznie bo przy pierwszej ciąży staraliśmy się 5 miesięcy więc pomyślałam że i teraz trochę to potrwa. Jak ktoś o tym nie myśli to jednak się coś odblokowuje. Zobaczcie ile jest wpadek, niechcianych ciąż, a jak komuś zależy i pragnie dziecka to zawsze pod górkę...

Nam udało się w pierwszym cyklu. Bez presji, bez stresu, nawet bez okreslania płodnych dni. Odstawiliśmy antykoncepcję, wcześniej przez pewien czas brałam kwas foliowy. Pozdrawiam

Ja zaszłam w 1 cyklu ;))))
W szpitalu mnie wrobili w ciąze ;)))) jak byłam kolką nerkową ;)
zrobili mi bete i wyszło ze 4 tydzień i po wyjściu poszłam do ginekologa zapisa sie na wizyte kazał zrobic po dwóch tygodniach znowu beta wyszła ujemna ale kazali mi się uważa jako cieżarną. I mój A. stwierdził ze drugi raz nie zajde w ciaze wiec nie musimy uważac i zaszłam międze 1 i drugim badaniem bety hehehe ;o)

nam się udało w pierwszym cyklu. Nie wierzyłam że się uda......jak się okazało że jestem w ciąży, to znowu mąż nie wierzył że tak łatwo poszło.....a teraz już 28 tydzień:-D

reklama
Do góry