reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ANKIETA - W którym cyklu udało się zajść w ciążę?

W którym cyklu udało się zajść w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    3 059
Najlepiej żebyś poszła do lekarza.Możesz mieć okres i być w ciąży.A jeśli byś była i plamisz to niedobrze.

reklama
kasiu241983 przyczyn krwawienia może być wiele....może to być nadżerka, bądź wynik odbytego wcześniej stosunku seksualnego..może to być również oznaka jajeczkowania...zależy jak obfite było owo krwawienie i jak długi jest Twój cykl..owszem może to być równiez ciąża, bo jak wspomniała mija 79, można być w ciąży i miesiączkować.Miejmy nadzieje że to nie poronienie..jeżeli podejrzewasz,że może to być ciąża poprostu zrób test.W każdym badź razie, radziłabym,dla Twojego spokoju skontaktować sie z lekarzem.
pozdrawiam

Ja zaszłam w ciążę w pierwszym cyklu, byłam w ogromnym szoku. Dzidziuś był planowany, wcześniejsze odstawienie tabletek, kwas foliowy 6 miesięcy wcześniej, ale nie spodziewałam sie, że to pójdzie tak szybko:) Nic tylko sie cieszyć.

Pozdrawiam wszystkie przyszłe mamy:)

u nas cykl drugi, pierwszy wypadał dokładnie w okolicy slubu, więc może lepiej że nie wyszło wtedy, bo byłoby że przedslubne :)
na dziecko zdecydowaliśmy w sumie w czasei slubu...
nie spodziewalismy się takszybko nam wyjdzie dzidziuś :) ale bardzo się cieszymy że taka pamiatka z podróży poslubnej nam zostanie

Ja takze w pierwszym cyklu:-)
Wszystko bylo planowane,folik od dawna,mierzylam tez temperature,aby znac dzien owulacji.Jednak moj narzeczony jezdzil w tym czasie na kilka dni poza nasze miasto do pracy i nie bardzo wierzylismy,ze nam sie udalo.Z temperatury wychodzilo,ze staranko bylo 4 dni przed owulacja,wiec juz stracilismy nadzieje.No,ale w razie czego zrobilam test w dniu spodziewanej miesiaczki i.....po prostu nas zatkalo:-)Dwie grube krechy!Bardzo sie cieszylismy,nie moglismy w to uwierzyc!

reklama
Ja zaszlam w ciaze po prawie roku staran. Strasznie chcielismy tego dziecka i to stalo sie prawie jak obsesja. Oczywiscie jak to w podrecznikach pisza jak wyluzowalismy to sie udalo i to za pierwszym razem. I zeby bylo smieszniej to kiedy maz wyjechal czyli w nieplodne dni.

Do góry