reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ananasowe staraczki - dziewczyny z udanych cyklów ... i nie tylko 😁☺️❤️

reklama
Też mi się tak wydaje, że wtedy może brzuszków będzie więcej pokazywanych ☺

No i bardzo dobrze, że sobie działaliście. Seksy wskazane na relaks niezależnie od dni płodnych ;)
A potem można się zdziwić miło, że coś z tego wyszło i oby tak było 😅

Bede czekać na info po wizycie 😘
O tak seksy wskazane sa na wszystko 😂😂😂

I taki powinien być co miesiąc [emoji122][emoji123]
Może w końcu będziemy mogły na patrzeć się na brzuszki naszych ciężarówek, bo nie będzie im głupio wklejać zdjęć [emoji3526][emoji3526][emoji3526] i się 'zarazimy' ciąża [emoji28]

Mam dziś kontrolę na 15:30,ide z wynikami i sercem na ramieniu [emoji849] nie czuję żeby mi pęcherzyk sam z siebie pękł, ale to nie przeszkadzało mi w igraszkach, jakoś w tym cyklu wiedząc, że nie ma nadziejo, sex był wtedy kiedy chcielismy i spontanicznie [emoji3526]

reklama
Powiem wam szczerze że wydaje mi się że jak na tym wątku obecnie się prawie nic nie dzieje to na prywatnym nagle moim zdaniem nie zacznie się regularne codzienne pisanie ale może się mylę i chętnie się przekonam. Możecie mnie dopisać [emoji2]

Do góry